ZA***AVA NAROD! SERGEJ U EKSKLUZIVNOM SKIJALIŠTU! Nahuškao narod na proteste, pa zbrisao na zimovanje od 10.000 dolara!
Foto: Profimedia, Fotomontaža

papreno!

ZA***AVA NAROD! SERGEJ U EKSKLUZIVNOM SKIJALIŠTU! Nahuškao narod na proteste, pa zbrisao na zimovanje od 10.000 dolara!

Politika -

- Ti kad se naspavaš i odmoriš, dođi, lagano, al' sebi! Digao revoluciju i otišao da se odmori jer se nije naspavao! Zemljače, promašio si zemlju u kojoj treba da uređuješ sistem - samo su neki od komentara na Tviteru

Sergej Trifunović već nedelju dana boravi u najskupljem zimskom centru na svetu - Aspenu u Koloradu, gde skijaju holivudske zvezde, odakle preko Tvitera huška narod u Srbiji na proteste! Glumac je za ovo zadovoljstvo na snegu morao da izdvoji čak 10.000 evra za nedelju dana, a s obzirom na to da je najavio da se vraća u Srbiju 1. aprila i da to znači da će tamo biti 20 dana, izračunajte sami koliko će ga koštati ovo luksuzno putovanje!

Preuzeli mu protest

- Aspen je najluksuznije skijalište na svetu. Cene smeštaja su u najboljem slučaju od 200 evra za noć, a ljubitelji skijanja koji odsedaju u luksuznim hotelima plaćaju prenoćište više od hiljadu evra. Hrana, piće i ski-pas su preskupi, a nije ni čudo, jer je ovo mesto potpuno prilagođeno svetskim zvezdama, glumcima, sportistima, muzičarima, koji su ovde redovni gosti. Ispod 10.000 evra za nedelju dana boravka u Aspenu nije moguće proći - kaže izvor Kurira.

Analitičar Branko Radun za Kurir kaže da s obzirom na to da je Trifunović sada političar, treba postaviti pitanje ko finansira njegovo skijanje, jer javnost to želi da zna, ali je i konstatovao da su lideru PSG Boško Obradović i Dragan Đilas preuzeli protest!

Ko je sponzor

- Ako Trifunović ima nekog sponzora za svoje putovanje, treba da kaže ko je i da li taj ko ga finansira utiče na njegovu politiku. Cela priča o Sergejevom skijanju i zašto je baš u ovom trenutku otišao na skijanje, izazvala je lavinu negativnih komentara. A njegova opravdanja zašto je na skijanju izazivaju podsmeh - rekao je Radun.

Trifunovićevo zimovanje u jeku protesta nije ostalo nezapaženo ni na društvenim mrežama, pa dok se lider PSG pravdao da "živi za skijanje", da je u poslednjih dva meseca spavao u proseku po četiri sata i da mu treba odmor, tviteraši su ga bukvalno razapeli!

- Ti kad se naspavaš i odmoriš dođi, lagano, al' sebi! Digao revoluciju i otišao da se odmori jer se nije naspavao! Zemljače, promašio si zemlju u kojoj treba da uređuješ sistem. Prihvatiš se posla i odeš na 20 dana, odlučio si da poturiš vrat i sad praviš pauzu zbog skijanja. Sergej se bori za bolje sutra u Srbiji iz dalekog sveta - samo su neki od komentara koje su mu uputili tviteraši.

Sergej ko Paris Hilton

U Aspenu, na padinama Roki planina, zimuju bogate holivudske zvezde poput Džeka Nikolsona, Antonija Banderasa, Paris Hilton, Maraje Keri... Ovaj gradić je najskuplje mesto u Sjedinjenim Američkim Državama, za smeštaj i hranu treba da se izdvoji vrtoglavo visok iznos, nezamisliv ljudima u Srbiji.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track