Najnovije vesti

OVAKO JE GOVORIO ĐILAS DOK JE BIO GRADONAČELNIK BEOGRADA: Ovu decu što napadaju RTS i policiju treba osuditi na VIŠEGODIŠNJU ROBIJU! (VIDEO)
Foto: Twitter printscreen

OVAKO JE GOVORIO ĐILAS DOK JE BIO GRADONAČELNIK BEOGRADA: Ovu decu što napadaju RTS i policiju treba osuditi na VIŠEGODIŠNJU ROBIJU! (VIDEO)

Politika

Dragan Đilas, koji je sa Boškom Obradovićem i demonstrantima u subotu upao u zgradu RTS i terorisao novinare i zaposlene u javnom servisu, svojevremeno je na istoj televiziji tražio višegodišnje zatvorske kazne za one koji su napadali ovu zgradu. To mu nije zaboravljeno, pa brojni tviteraši podsećaju lidera opozicije na ovaj snimak:

- Tamo je bilo puno dece, 15, 16 godina, kojima je neko manipulisao, to ne sme nikad više da se dozvoli u ovom gradu - kazao je tada Đilas upravo na RTS, komentarišući nerede koji su demonstranti pravili u Beogradu 2010. godine tokom Parade ponosa.

- Mislim da je dužnost države da sve ove što su učestvovali u tome, videli smo snimke, kako napadaju zgradu RTS, gađaju policajce, ovaj jedan kreće motkom na njih, da ih osude na dugogodišnje zatvorske kazne - kazao je on, ali i dodao da neko mora da "radi sa tom decom i objasni im da nije dobro to što oni rade".

Podsetimo, taj isti Đilas predvodio je demonstrante koji su razbili vrata RTS, uneli motornu testeru, i bukvalno zarobili zaposlene na RTS, praveći haos i pozivajući na "oslobođenje" javnog servisa.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...