MANJAK (SNS): Građani Srbije imali prilike da u subotu primete da je kukavica Jeremić pobegao i isturio tuđu decu
Foto: Printskrin

reakcija

MANJAK (SNS): Građani Srbije imali prilike da u subotu primete da je kukavica Jeremić pobegao i isturio tuđu decu

Politika -

Član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nemanja Manjak rekao je danas da se čini da su Đilas i Jeremić, sudeći po okupljenima danas u Grockoj, otišli na "zasluženi odmor" posle nasilja koje su tokom vikenda demonstrirali na ulicama Beograda, a za koje su zloupotrebili decu.

"Građani Srbije su imali prilike da divljake i nasilnike vide na delu tokom subotnjih protesta, kao što su mogli da primete da je kukavica Jeremić pobegao, a isturio i zloupotrebio decu zarad ostvarivanja svojih megalomanskih ciljeva", kaže on.

U saopštenju se dodaje da je nemoguće ništa drugo očekivati od Jeremića, koji je dokazao da jedino brine o ličnom bogaćenju i interesu.

Kako kaže Manjak, Jeremić je novac građana u višemilionskim iznosima trošio za svoja luksuzna putovanja, privatne avione i dnevnice, dok je kumovao kosovskoj nezavisnosti.

"Ni danas nije ništa drugačije, budući da ide po svetu i govori protiv svoje države u zamenu za vlast, privilegiju i funkciju", zaključio je on.

Neki od lidera SzS i njihove pristalice okupili su se danas ispred zgrade opštine u Grockoj gde je na sednici Skupštine opštine razmatrana i usvojena ostavka dosadašnjeg predsednika opštine Dragoljuba Simonovića.

Tom prilikom je došlo do oštrog verbalnog sukoba između pristalica SzS i okupljenih građana Grocke i pristalica lokalne vlasti.

Među okupljenima su bili političari iz Saveza Boško Obradović, Janko Veselinović, Zoran Lutovac, Nikola Jovanović, kao i novinar Milan Jovanović, čija je kuća izgorela.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track