Najnovije vesti

Mira Marković bi da umre u Srbiji! Otežano govori, imala je intervenciju!PRIJATELJ BIVŠE ŠEFICE JUL OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O SLOBINOJ UDOVICI
Foto: Profimedia

Otkrio tajnu

Mira Marković bi da umre u Srbiji! Otežano govori, imala je intervenciju!PRIJATELJ BIVŠE ŠEFICE JUL OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O SLOBINOJ UDOVICI

Politika


Njena je velika želja da dođe ovde. Želela bi da život završi u Srbiji. Ali ne tako da je sa beogradskog aerodroma pošalju u Centralni zatvor, rekao Dragoljub Kočović

Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića i nekadašnja šefica JUL koja već 16 godina živi u Rusiji, volela bi da se vrati u Srbiju i da ovde "završi život"!


Ovo je otkrio njen dugogodišnji prijatelj Dragoljub Kočović, inače potpredsednik Udruženja građana "Sloboda", koji je pre nekoliko godina bio kod Markovićeve u Moskvi. 


- Njena je velika želja da dođe ovde. Želela bi da život završi u Srbiji. Ali ne tako da je sa beogradskog aerodroma pošalju u Centralni zatvor - rekao je Kočović za TV Prva. 

 

foto: Marina Lopičić


Povodom ukidanja presude Apelacionog suda, kojom je Markovićeva bila osuđena na godinu dana zatvora nakon optužbe da je 2000. godine uticala je na vladinu komisiju da nezakonito dodeli stan dadilji njenog unuka, Kočović kaže: 


- Ovo je farsa sa suđenjem. Prošlo je 16, 17 godina, a službe nisu uspele da nađu nijednu grešku, nijedan propust ili krivično delo. Sude joj da je podstrekivala podstrekivača za stan od 40-ak kvadrata! Ja sam nju veoma dobro upoznao za vreme bombardovanja. Od 78 dana bombardovanja, ja sam 75 bio sa njom. Osetio sam koliko je ona hrabra i obrazovana žena, a o njoj, kao i protiv porodice Milošević, pisane su najogavnije stvari - rekao je Kočović.
Dodao je da Markovićeva čak 20 godina nije videla ćerku Mariju Milošević, koja živi u Crnoj Gori.


- Iako se ne viđaju, one su u odličnim odnosima. Kada sam bio kod nje u Moskvi, toga dana su se čule nekoliko puta. Marija u Crnoj Gori živi bez ijednog dokumenta, a u Srbiji ne može da dobije odjavu državljanstva. Slobodan Milošević je mogao da ode u Rusiju, ali nije hteo, iako je znao šta ga čeka. Srpski narod se ogrešio o svog predsednika i poslao ga je u smrt - zaključuje Kočović.

 

foto: Privatna Arhiva


Mira otežano govori
Intervencija zbog bolesti
Mira Marković poslednjih meseci nije u najboljoj zdravstvenoj formi. Naime, ona je, kako se moglo čuti na TV Prva, imala jednu intervenciju. Zbog toga otežano govori, ali, kako se navodi, oporavlja se brzo.

 

Kurir.rs/S. S.

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...