ZORANA MIHAJLOVIĆ OPOZICIJI: Prestanite sa zastrašivanjem
Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS

ZORANA MIHAJLOVIĆ OPOZICIJI: Prestanite sa zastrašivanjem

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović, izjavila je danas da su nedopustive pretnje lidera Saveza za Srbiju da će ograničavati slobodu kretanja svojim političkim protivnicima.

"Odakle vam pravo da zastrašujete i pretite ljudima s kojim se politički ne slažete da ćete ih blokirati u njihovim kućama? Gde ste videli da se tako nešto radi i da tako izgleda politička borba? O kakvoj demokratiji i pravnoj državi govori opozicija, ako su u stanju da prete ograničavanjem slobode kretanja političkim protivnicima", rekla je Mihajlovićeva.

"Činjenica da takva izjava dolazi od nekog ko je na čelu jedne beogradske opštine pokazuje svu neodgovornost opozicije i šta za njih predstavljaju sloboda, vladavina prava i zastupanje interesa građana", dodala je ona.

Ranije danas, predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je da ga ne brine krivična prijava koju je najavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić protiv njega. On je dodao da Vesić ne treba da ima dilemu da će ga učesnici protesta "blokirati".

Vesić je najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv Bastaća, navodeći da je on, sa svojom "crnom trojkom", obilazio zgradu u kojoj živi, snimao ulazna vrata njegovog stana i ulaz u zgradu.

Vesić smatra da je to deo deo akcije koju su, kako kaže, "fašista Boško Obradović i tajkun Dragan Đilas" najaviljivali sa ciljem da ga "blokiraju", kao što su pokušali da "blokiraju" predsednika Srbije u njegovim službenim prostorijama na Andrićevom vencu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track