odao priznanje

VELIČANSTVENE ŽENE! Vučić odao priznanje Andrei, Maši i Nataši: Tri žene su izbacile velikog fašistu Obradovića jer mu tu nije mesto! HVALA VAM NA LEKCIJI I NA HRABROSTI! (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u svom obraćanju zahvalio ženama koje su se herojski suprostavile nasilnicima koje je predvodio Boško Obradović, koji su hteli da upadnu u zgradu gradske skupštine.

1 / 16 Foto: Bg info

- Ako neko gleda od dama koje su bile prisutne, beskrajno vam hvala na lekciji koju ste održali celoj Srbiji, i beskrajno vam hvala na hrabrosti, i za brigu, i na kraju za osmeh kada su ljude predvođene fašistom isterali iz Skupštine grada - kazao je on.

- Andrea, Maša i Nataša... Tri devojke isterale su velikog fašistu Obradovića iz mesta gde nije smeo da bude..- rekao je Vučić.

Da podsetimo, Boškovi sledbenici nasilno su hteli da uđu u gradsku skupštinu, izazvali haos, i povredili dve žene.

"Nisu u Skupštinu grada upadali samo odbornici. Jedan od njih je sramota za ljudski rod, a to je Miloš Pavlović koji je pretio šamarčinom jednoj devojci, koji je zamahivao rukom", naveo je Vučić.

Dvema ženama je pozlilo i one su prebačene u Urgentni centar. Đurđina Ljubenović (69) prebačena je u Urgentni centar sa hipertenzivnom krizom, a Svetlana Tišljarić (61) zbog bola u grudima.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track