Najnovije vesti

JADRANKA JOKSIMOVIĆ POSLE NASILNOG ISPADA BOŠKA OBRADOVIĆA: Nadležni da reaguju!  Nećemo dozvoliti da ovi politički mešetari nasilje unesu u društveni život i legitimiziraju ga!
Foto: Filip Plavčić

Ministarka za evropske integracije

JADRANKA JOKSIMOVIĆ POSLE NASILNOG ISPADA BOŠKA OBRADOVIĆA: Nadležni da reaguju! Nećemo dozvoliti da ovi politički mešetari nasilje unesu u društveni život i legitimiziraju ga!

Politika

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović kazala je za Kurir, posle događaja ispred Starog dvora, da kontinuitet u nasilnom ophođenju i pokušaju zatrašivanja nad građanima i institicijama koji Savez za Srbiju sprovodi u Beogradu posebno, pokazuje jasno da je politika nasilja suštinsko opredeljenje i instrument samozvanih lidera opozicije, i da ne poseduju nikakav demokratski kapacitet.

- Srpska napredna stranka i ova Vlada ne sme i neće dozvoliti da ovi politički mešetari nasilje unesu u društveni život i legitimiziraju ga. Straha od nasilja u Srbiji više nema, što ne razumeju lideri iz SzS kojima ni vladavina prava, ni demokratija ni evropske vrednosti nisu bliske, a izgleda ih ni prosperitet i budućnost građana ne interesuje. Očekujem da nadležne institucije u kratkom roku postupe u skladu sa zakonom - rekla je ministarka Joksimović.

Kurir.rs/Foto: Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...