Najnovije vesti

STEFANOVIĆ O DIVLJAŠTVU SAVEZA ZA SRBIJU: Sramno obračunavanje sa ženama
Foto: Marina Lopičić

reakcije

STEFANOVIĆ O DIVLJAŠTVU SAVEZA ZA SRBIJU: Sramno obračunavanje sa ženama

Politika

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je danas da su novi napadi lidera Saveza za Srbiju na žene samo još jedna potvrda da je njihova politika zasnovana jedino na obračunu sa ženama i ponovio da nasilje nije i neće biti dozvoljeno niti prihvatljivo u Srbiji.

"Danas su na meti bile žene zaposlene u Gradskoj upravi, koje su sprečile pokušaj nasilnog upada u zgradu Skupštine grada Boška Obradovića i drugih protagonista politike Dragana Djilasa i Vuka Jeremića, ali i novinarka televizije Prva koja je samo radila svoj posao", ističe Stefanović, saopštio je SNS.

Kako je naveo, jedino pitanje koje ostaje posle novih sramnih obračuna, u kojima su i dve žene povređene, jeste ko će biti sledeća dama na kojoj će pokazati svoju "hrabrost" i "džentlmenstvo".

On je rekao da mu je žao žena koje su, kako naglašava, nažalost morale da trpe nasilnike poput Boška Obradovića i drugih predstavnika Saveza za Srbiju i istovremeno im je iskazao ogromno poštovanje "što su stale na put nasilnicima i što nisu dozvolile da pobedi tiranija manjine".

Uprkos pretnjama da će ih šamarati, stojički i dostojanstveno su podnele sve napade i vređanja, ističe Stefanović.

"Jasno je da Savez za Srbiju, i njihovi lideri Đilas, Jeremić i Obradović, građanima nude jedino nasilje, ali ono nikada nije bilo niti će biti dozvoljeno i nešto što je u Srbiji prihvatljivo", zaključio je Stefanović.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...