NEČOVEČNO! Žena ispred gradske skupštine srušena, i dok se BORILA ZA VAZDUH  Boškovi nasilnici skandirali: ONESVESTI SE! POGLEDAJTE OVAJ SKANDAL (KURIR TV)
Foto: Printscreen Adria media tv

sramno!

NEČOVEČNO! Žena ispred gradske skupštine srušena, i dok se BORILA ZA VAZDUH Boškovi nasilnici skandirali: ONESVESTI SE! POGLEDAJTE OVAJ SKANDAL (KURIR TV)

Politika -

Dok je Svetlana Tišljarić, koja je danas sa ostalim ženama branila da Boško Obradović, lider Saveza za Srbiju i njegovi nasilnici upadnu u gradsku skupštinu, ležala bez svesti, Boško i njegovi, Đilasovi i Jeremićevi sledbenici učinili su neverovatno nečovečnu stvar. Oni su joj gromoglasno skandirali: "Onesvesti se!"

Boškovi sledbenici nisu dozvolili ni da joj priđe vozilo Hitne pomoći. I dok su medicinari Hitne pomoći pokušali da dođu do Tišljarićeve i da joj pruže prvu pomoć, Boškovi sledbenici su je ismejavali, i to u momentu dok se ona borila za vazduh i život.

Kako se to desilo, možete pogledati na snimku:

Da podsetimo, Svetlana je vozilom Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

- Ništa me ne pitajte, u totalnom sam šoku. Potresena sam jako, onesvestila sam se i hitna pomoć me je odvezla u Urgentni centar. Dali su mi injekciju i tabletu koju sam stavila ispod jezika. Inače sam dijabetičar i mnogo mi je loše. Isprepadana sam, molim vas da me razumete, nije mi dobro ni sada. Primila sam i sedative i tablete za pritisak - rekla je Svetlana za Kurir.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track