VESIĆ OSUDIO NASILJE OBRADOVIĆA, ĐILASA, JEREMIĆA I NJIHOVIH NASILNIKA: Biće podnete prijave zbog divljanja na Trgu Republike
Foto: Dragana Udovičić

Zamenik gradonačelnika Beograda osudio huligane

VESIĆ OSUDIO NASILJE OBRADOVIĆA, ĐILASA, JEREMIĆA I NJIHOVIH NASILNIKA: Biće podnete prijave zbog divljanja na Trgu Republike

Politika -

Fašista Boško Obradović i njegovi pomagači Dragan Đilas i Vuk Jeremić večeras su ponovo pokazali da je nasilje i teror njihova jedina politika, rekao je Vesić

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je večeras divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike i najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana.

"Fašista Boško Obradović i njegovi pomagači Dragan Đilas i Vuk Jeremić večeras su ponovo pokazali da je nasilje i teror njihova jedina politika.

Sa nekoliko stotina huligana uništili su zaštitne ograde, uništavali mašine i lomili kocke kojima se popločava trg", rekao je Vesić.

"Procenjujemo štetu koju su ovi huligani naneli Gradu Beogradu ali već sada mogu da kažem da su u pitanju desetine hiljada evra.

Sve što su uništili je popisano i u ponedeljak će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana. Neće građani Beograda plaćati divljanje ovih huligana", poručio je Vesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track