DIVLJANJE U CENTRU BEOGRADA Vulin: Đilas i Obradović zloupotrebljavaju demokratiju! Vučić zaslužuje čestitke zbog uzdržanosti
Foto: Stefan Jokić

Reagovanje Ministra odbrane

DIVLJANJE U CENTRU BEOGRADA Vulin: Đilas i Obradović zloupotrebljavaju demokratiju! Vučić zaslužuje čestitke zbog uzdržanosti

Politika -

Nemojte da Srbi ruše Beograd, bar iz pijeteta prema mrtvima i pobijenim Beograđanima, rekao je Vulin

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Dragan Đilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju.

"To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra Vučića, koji gradi Beograd, koji otvara nova radna mesta...On treba da se leči?", upitao je Vulin.

Vulin kaže da se na protestima ne radi o iznošenju političkog mišljenja, već o vređanju.

Smatra da Ministarstvo unutrašnjih poslova, ministar Nebojša Stefanović i predsednik Aleksandar Vučiću zaslužuju čestitke zbog uzdržanosti, i "što uspevaju da sačuvaju mir, jer ovi na ulici traže reakciju policije".

"Je l' to ta kultura dijaloga? Sa njima treba da razgovaramo? Na koju temu? Da vidimo tog domaćina u Srbiji koji bi voleo da mu ovakvi gosti dođu na slavu. . . ", rekao je Vulin komentarišući rušenje ograde gradilišta na Trgu Republike.

"Danas je 6. april, nijedan Beograđanin ne može da zaboravi da je na taj dan Beograd bio ubijan 1941. godine. Nemojte da Srbi ruše Beograd, bar iz pijeteta prema mrtvima i pobijenim Beograđanima", rekao je Vulin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track