ZORANA MIHAJLOVIĆ OSUDILA VANDALSKO PONAŠANJE ĐILASA I OBRADOVIĆA: Iskalili bes na ogradi i saobraćajnim znacima, herojski nema šta!
Foto: Kurir TV

potpredsednica vlade o incidentima u beogradu

ZORANA MIHAJLOVIĆ OSUDILA VANDALSKO PONAŠANJE ĐILASA I OBRADOVIĆA: Iskalili bes na ogradi i saobraćajnim znacima, herojski nema šta!

Politika -

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović danas je osudila najnovije vandalsko ponašanje u centru Beograda lidera Saveza za Srbiju Boška Obradovića i Dragana Đilasa.

foto: Kurir

"Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da je opozicija predvođena Boškom Obradovićem i Draganom Đilasom protiv svih radova u Beogradu i uređenja srpske prestonice. Za razliku od pre nekoliko dana kada su ih žene zaposlene u Skupštini grada živim zidom sprečile da nasilno uđu, opozicini lideri svoj bes su ovog puta iskalili na - zaštitnim ogradama i saobraćajnim znacima na gradilištu na Trgu Republike. Herojski, nema šta", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

foto: Kurir

Ona je istakla da Beograd zaslužuje da konačno izgleda kao i sve druge evropske prestonice, sa moderno uređenim trgovima i pešačkim zonama.

"Uverena sam da Beograd i ogromna većina Beograđana žele da se njihov grad razvija, da se gradi, da ima što više uređenih fasada i da se ulepšava i da će ovakve i slične vandalske akcije opozicije naići i na osudu svih građana glavnog grada Srbije", navela je Mihajlovićeva.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track