MIRA MARKOVIĆ U BOLNICI U MOSKVI: Trpela nenormalne bolove, nije mogla da govori, hitno je operisali! EVO KAKVO JE STANJE BIVŠE ŠEFICE JUL
Foto: Profimedia

Otkrivamo

MIRA MARKOVIĆ U BOLNICI U MOSKVI: Trpela nenormalne bolove, nije mogla da govori, hitno je operisali! EVO KAKVO JE STANJE BIVŠE ŠEFICE JUL

Politika -

U bolnici je redovno posećuje sin Marko

Mira Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, zdravstveno je loše i trenutno se nalazi u bolnici u Moskvi, gde inače živi 16 godina. Bivša šefica JUL je poslednjih godina imala nekoliko operacija.

- Mira jeste bolesna, ali se sada dobro oseća i oporavak, kako su rekli lekari, teče po planu. Nije životno ugrožena. U toj moskovskoj bolnici redovno je posećuje sin Marko - kaže za Kurir izvor blizak porodici Milošević.

Miloševićeva supruga bi, prema nedavnom svedočenju njenog dugogodišnjeg prijatelja i potpredsednika Udruženja građana Sloboda Dragoljuba Kočovića, volela da se vrati u Srbiju.

- Mira jedva hoda, ceo život ima problema s kičmom, a nedavno je baš imala jednu od tih intervencija. Trpi nenormalne bolove, od kojih jedva da može da govori. Mentalno je, međutim, stabilna, kao 30-godišnjakinja. Želela bi da život završi u Srbiji. Ali ne tako da je sa beogradskog aerodroma pošalju u Centralni zatvor - ispričao je on nedavno.

Podsetimo, Markovićeva je februara 2003. napustila Srbiju, dva meseca pre raspisivanja poternice jer se nije odazvala pozivu na suđenje povodom optužnice koju je krajem 2002. podiglo tužilaštvo zbog nezakonitog posredovanja da se dadilji njenog unuka dodeli državni stan. Apelacioni sud u Beogradu je krajem marta ukinuo prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine osuđena na godinu dana zatvora i naložio novo suđenje.

B. B./Foto:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track