Najnovije vesti

MARTINOVIĆ I POSLANICI SNS SUTRA STUPAJU U ŠTRAJK GLAĐU! Štrajkovaćemo glađu dok država ne stane na kraj nasilju i fašizmu Obradovića, Jeremića i Đilasa!
Foto: Zorana Jevtić

Parlamentarci najjače stranke odlučili

MARTINOVIĆ I POSLANICI SNS SUTRA STUPAJU U ŠTRAJK GLAĐU! Štrajkovaćemo glađu dok država ne stane na kraj nasilju i fašizmu Obradovića, Jeremića i Đilasa!

Politika

Predstavnici naroda iz redova Srpske napredne stranke, predvođeni šefom poslaničke grupe Aleksandrom Martinovićem, sutra će, zajedno sa ministrom Vulinom, početi štrajk glađu zbog, kako se navodi, nasilja koje opozicija sprovodi nad građanima i institucijama

Svi poslanici SNS, predvođeni šefom poslaničke grupe Aleksandrom Martinovićem, počeće sutra štrajk glađu u Skupštini Srbije, saznaje Kurir.

 

foto: Zorana Jevtić

Oni će se tako priključiti već najavljenom štrajku glađu ministra odbrane Aleksandra Vulina. Razlog za ovaj potez je, kako navodi izvor našeg lista iz poslaničke grupe SNS, "nasilje koje opozicija svakodnevno sprovodi nad građanima i institucijama zbog čega su onemogućeni da rade".

 

- Opozicija stalno blokira ulice, različite institucije i to više nema smisla. Na većini tih okupljanja neko je izložen nasilju - kaže izvor našeg lista i dodaje:


- Drugo, i nasilje i fašizam lidera opozicije na društvenim mrežama je postalo nepodnošljivo. Zbog svega toga odlučili smo da svi poslanici Srpske napredne stranke započnu sutra štrajk glađu u Skupštini Srbije.


Podsetimo, ministar Vulin sutra u 11.55 sati početi štrajk glađu "zbog kontinuiranog nasilja nad Srbijom koju sprovode lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić". Na istu akciju se se odlučili i zamenik gradonačelnika Goran Vesić i odbornici vladajuće većine u Skupštini grada Beograda.

 

Kurir.rs/Foto:Zorana Jevtić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...