Najnovije vesti

RASULO U SAVEZU ZA SRBIJU, PALE TEŠKE REČI: Boško bi da iskopira Tomin, Vulinov i Vesićev štrajk glađu, Jeremić i Đilas protiv toga! PRAVA KOMEDIJA! DA PUKNEŠ OD SMEHA!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

KOMIČNO

RASULO U SAVEZU ZA SRBIJU, PALE TEŠKE REČI: Boško bi da iskopira Tomin, Vulinov i Vesićev štrajk glađu, Jeremić i Đilas protiv toga! PRAVA KOMEDIJA! DA PUKNEŠ OD SMEHA!

Politika

U Savezu za Srbiju (SZS) došlo je do velikog raskola oko štrajka glađu! Boško Obradović je predložio da opozicija iskopira plan ministra Aleksandra Vulina i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića o stupanju u štrajk glađu. Međutim, taj predlog su odmah odbili Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

 

Kako saznaje Kurir, zbog toga je došlo do žestoke svađe u kojoj se nisu birale reči.


- U Savezu za Srbiju je danas baš napeto. U SZS je nastao haos! Nakon što se pročulo da ministar odbrane Aleksandar Vulin od sutra stupa u štrajk glađu, te da će mu se pridružiti narodni poslanici iz vlasti i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sa odbornicima vladajuće većine u gradskom parlamentu, Obradović je odmah predložio da i oni učine isto, da iskopiraju tu ideju, ali Đilas i Jeremić to nisu hteli ni da čuju. Jeremić je čak rekao da navodno zbog zdravstvenih razloga ne može da štrajkuje glađu - otkriva izvor Kurira.

 

Dodaje da je onda došlo do verbalnog okršaja među ovom trojicom:

 

- Nastala je svađa. A pale su i teške reči. Boško i dalje insistira na štrajku, ali Đilas i Jeremić to neće da nipošto da prihvate. Ovim se, inače, samo još više povećala netrpeljivost koja već dugo tinja među ovim vođama SZS.


Podsetimo, Vulin je doneo odluku da sutra u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije. Na taj potez se odlučio zbog, kako se navodi, nasilja koje nad Srbijom sprovode lideri SZS Obradović, Đilas i Jeremić. Vulinu će se pridružiti i narodni poslanici iz vladajuće većine, kao i Vesić sa odbornicima vlasti u gradskom parlamentu.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...