VUČEVIĆ: Napredak Srbije - naš odgovor ljotićevcima i tajkunima
Foto: Nemanja Nikolić

Novi Sad

VUČEVIĆ: Napredak Srbije - naš odgovor ljotićevcima i tajkunima

Politika -

BEOGRAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručio je večeras na skupu u Novom Sadu, u okviru kampanje ''Budućnost Srbije'', da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kapiten pobedničkog tima koji novim putevima, mostovima, školama, fabrikama i novim radnim mestima uzvraća ljotićevcima, tajkunima i svima, koji žele da unište sve što vredi u Srbiji.

Vučević je, pred oko 40.000 građana, rekao da je aktuelna vlast pre sedam godina iz Novog Sada krenula u pobede za Srbiju, Vojvodinu i Novi Sad.

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

''Krenuli smo iz srca Vojvodine, iz srpske Atine, danas evropske prestonice mladih,a sutra evropske prestonice kulture, da menjamo Srbiju i naše gradove i da stvaramo ono što su građani očekivali, ono što smo obećali, to smo i uradili'', poručio je Vučević.

Kako je naveo, u Novom Sadu i Vojvodini su u proteklom periodu urađeni novi mostovi, škole, obdaništa,putevi i bulevari, kulturni centri, izgrađena je nova zgrada RTV i naučno-tehnološki park, ali i otvorene nove fabrike i industrijske zone, nova radna mesta.

foto: Kurir
foto: Kurir

''Sve to je urađeno bez zaduživanja. Nema mesta u koje se nije ulagalo'', kazao je gradonačelnik Novog Sada.

Naglasio je da je to odgovor onima koji mrze, koji sprovode nasilje, vređaju i napadaju ženu i žele da unište sve što vredi u Srbiji.

''To je naš odgovor i ljotićevcima i tajkunima, niti smo vas se uplašili, niti možete da nas kupite'', poručio je Vučević.

Dodao je da nema stajanja i da je pred nama budućnost Srbije, te da se mora još jače raditi i još više truditi za budućnost naše dece .

Vučević je predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao kapitenom pobednickog tima i čovekom koji diše, radi i bori se za Srbiju.

(Kurir.rs / Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track