Najnovije vesti

VUČIĆ UPUTIO PORUKU MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI: Ne vršite pritisak na našu zemlju, Priština da ukine takse
Foto: Nemanja Nikolić

dosta ponižavanja

VUČIĆ UPUTIO PORUKU MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI: Ne vršite pritisak na našu zemlju, Priština da ukine takse

Politika

NOVI SAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas međunarodnoj zajednici da ne nastavlja sa pritiskom na našu zemlju i da neće odustati od stava da za nastavak razgovora za Prištinom prvo treba ukinuti takse.

 

foto: Nemanja Nikolić

"Ne zovite Srbiju, ukinite takse i mi ćemo sami doći", poručio je Vučić na skupu u Novom Sadu, na kojem ga je, uprkos kiši, dočekalo više desetina hiljada građana.

 

foto: Nemanja Nikolić

"Priština se bahato i osiono ponaša. Misle da će svakom vrstom bezobzirnosti, kojoj izlože Srbiju, oslabiti našu zemlju. To što smo pristojni i tražimo razgovor i dijalog ne znači da smo slabi. Srbija je danas mnogo snažnija nego što je bila pre pet, 10 ili 20 godina", naglasio je Vučić.

 

foto: Kurir

Poručio je da to moraju da znaju oni koji potcenjuju Srbiju i koji misle da će da je bace na kolena.

 

"Poruka i moj odgovor međunarodnoj zajednici, koja već danima vrši pritisak i nastaviće narednih dana da me pozivaju i vrše pristiska da odustanem od toga da nema nastavka razgovora dok ne ukinu takse, jeste: Džaba ste krečili, ne zovite Srbiju, ukinite takse i mi ćemo sami doći. Pritisak vam nikakav neće proći", poručio je predsednik Srbije.

 

foto: Nemanja Nikolić

Kako je rekao, dosta je bilo ponižavanja Srbije i nipodaštavanja našeg naroda.

 

"Nikome nažao nismo ništa učinili, ispunjavali smo sve svoje međunarodne obaveze. Ali, nećemo dati nikome da Srbju gazi", naglasio je predsednik.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...