Najnovije vesti

NASILJE

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE KAKO SU HULIGANI MARKA BASTAĆA IZBACILI ODBORNIKE SNS: Rano jutros iz zgrade Skupštine opštine Stari Grad isterani poslanici Srpske napredne stranke! (KURIR TV)

Politika
13:34h

Pristalice Marka Bastaća, predsednika Opštine Stari Grad, ranu jutros su iz zgrade Skupštine opštine nasilno izbacili odbornike SNS. Kurir ekskluzivno objavljuje snimak izbacivanja na izboirma izabranih odbornika SNS.

Snimak nasilnika je na svom Fejsbuk profilu objavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i napisao:

- Pogledajte kako plaćeni kriminalci Marka Bastaća, huligana koji je nažalost predsednik opštine Stari Grad, jutros oko 5 sati iz zgrade Skupštine opštine Stari Grad, izbacuju odbornike izabrane na listi Srpske napredne stranke.

SNS: Kriminalci Marka Bastaća izbacili odbornike SNS-a

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da su rano jutros vlasti Starog grada iz zgrade te beogradske opštine "izbacile na silu" dvojicu njenih odbornika.

"Jutros oko 5 sati, plaćeni kriminalci predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na silu su izbacili legalno izabrane odbornike Skupštine opštine Stari grad Dušana Tojagića i Aleksandra Puaču", kaže se u saopštenju.

foto: Beta/Šta radite bre

Ističe se da se "nikada u novijoj političkoj istoriji Srbije nije desilo da neko zabrani odbornicima, koje je narod izabrao da budu u svojoj Opštini, a to je upravo uradio Marko Bastać".

"Marko Bastać misli da to što je deo narko klana, u kome se nalazi njegov brat Milan Bastać, mu dozvoljava da sa kriminalcima izbacuje legalno izabrane odbornike, da preti političkim neistomišljenicima i da zaustavlja radove u Beogradu", kaže se u saopštenju.

Beogradski naprednjaci naglašavaju da će se "odbornici Srpske napredne stranke vratiti u opštinu Stari Grad gde je njihovo radno mesto i gde su ih poslali građani, koji su glasali za njih".

"Marku Bastaću poručujemo da mu ni kriminalci iz narko klana njegovog brata Milana Bastaća, koji se nalazi na crvenoj poternici Interpola, neće pomoći da tuče i izbacuje odbornike Srpske napredne stranke", zaključuje se u saopštenju beogradskog odbora SNS-a.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja