Najnovije vesti

POLITIČKI DEBAKL LEČI ALKOHOLOM: Puko protest pa Sergej potegao pivo pa je izašao na binu i izvređao nacionalne manjine Srbije! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

na skupu između 7.300 i 7.500 učesnika širom srbije

POLITIČKI DEBAKL LEČI ALKOHOLOM: Puko protest pa Sergej potegao pivo pa je izašao na binu i izvređao nacionalne manjine Srbije! (FOTO)

Politika
18:05h

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović tokom skupa ispred Narodne skupštine se nije obazirao na prisutne pa je potegao pivo iz limenke, a onda vidno pripit izapao na binu i izvređao nacionalne manjine. 

Naime, Trifunović je sve vreme čitao svoj govor sa telefona, a po svom običaju napričao je sve i svašta, koristeći i veliki broj psovki, ali najviše je vređao  nacionalne manjine Srbije i Aleksandra Vučića.

Očigledno nije ni sanjao da će doživeti ovakav politički debakl, s obzirom na to koliki je broj učesnika iz čitave Srbije došao na skup.

foto: Vladimir Šporčić

Odmah pored Trifunovića bio je i pevač Vlado Georgiev, koji je delovao nešto pozitivnije. 

foto: Sonja Spasić

Inače, od najavljivanog "velikog" protesta opozicije koji su nedeljama bučno najavljivali lideri SzS, nema ništa! Stigao je samo mali broj, među kojima su mnogi bili vidno pod dejstvom alkohola, dok su pojedini čak došli na protest i luksuznim automobilima.

foto: Vladimir Šporčić

Kako je saopštio MUP, skup ispred Narodne skupštine u Beogradu započeo je u 15.30 časova i do ovog trenutka protiče bez incidenata.

"Iz čitave Republike Srbije na skupu je prisutno između 7.300 i 7.500 učesnika, a tačan broj Ministarstvo unutrašnjih poslova će saopštiti u narednim satima", navodi MUP u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...