KAKAV BLAM OBRADOVIĆA I ĐILASA: Objavili fotku sa dočeka Nove godine, a predstavili je kao da je sa jučerašnjeg skupa u Beogradu (FOTO)
Foto: EPA/Andrej Cukić, EPA/Srdjan Suki, Printscreen

neverovatno!

KAKAV BLAM OBRADOVIĆA I ĐILASA: Objavili fotku sa dočeka Nove godine, a predstavili je kao da je sa jučerašnjeg skupa u Beogradu (FOTO)

Politika -

Lideri Saveza za Srbiju Boško Obradović i Dragan Đilas nakon jučerašnjeg debakla na skupu ispred Narodne skupštine Srbije objavili su društvenim mrežama fotografiju predstavljajući je kao da je sa protesta, a zapravo je sa jednog od dočeka Nove godine u Beogradu.

foto: Printscreen
foto: Printscreeen/Twitter

"Slike debakla opozicije! Ivica Dačić je prešao sve granice! Ovo je bezobrazluk! Vreme je da podeli Vučićevu sudbinu i da kao što će u petak biti zajedno - zajedno odu sa vlasti i zajedno nastave život u zatvoru. Hvala Ivici što se odlučno svrstao na stranu političke prošlosti", napisao je Obradović na Tviteru.

Njega su ubrzo u komentarima počeli da ismevaju govoreći mu da ne zavarava ljude i da je jedna od fotografija zapravo sa dočeka Nove godine.

foto: Printsceen

Isti fotografiju podelio je i Dragan Đilas na svom Fejsbuk profilu, napisavši "Naš grad, naša zemlja, naš ponos!", ali ju je ubrzo i obrisao.

foto: Printsceen

Inače, ova fotografija često se koristi na brojnim sajtovima radi promocije novogodišnje proslave u srpskoj prestonici.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track