OPASAN, MOĆAN, CRN I MARKANTAN - SUŠTA SUPROTNOST SLOBI: On je bio ljubavnik Mire Marković?! (FOTO)
Foto: Profimedia

OPASAN, MOĆAN, CRN I MARKANTAN - SUŠTA SUPROTNOST SLOBI: On je bio ljubavnik Mire Marković?! (FOTO)

Politika -

Ljubav Slobodana Miloševića i Mire Marković rodila se još u njihovim gimnazijskim danima i trajala do samog kraja, ali izgleda da nije sve bilo tako idilično i da je ona bila neverna.

Za Miru i Slobu svi su decenijama verovali da su se bezrezervno voleli, i to do te mere da je njihova ljubav zalazila u domen patologije, pa su zasluge za sveopšti sunovrat devedesetih neretko pripisivane upravo Miri.

Ipak, krajem devedestih javile su se i spekulacije da je Mira ima ljubavnika!

I da je u pitanju njen dugogodišnji saradnik i stranački kolega, Zoran Todorović zvani Kundak. Opasan, moćan, crn i markantan - bio je potpuna suprotnost, što po izgledu, što po karakteru, od njenog Slobe!

Zoran Todorović zvani Kundak, Mirin najbolji prijatelj, ubijen je '97. godine ispred zgrade Beopetrola.

Ubistvo se dogodilo u vreme kada je Mira zbog promocije knjige bila u Indijia mira je Mira pesnički, kako joj i dolikuje, poslala oproštajno pismo koje je pročitano na Kundakovoj sahrani:

Dragi Zorane, nikada nisam bila dalje od tebe i nikad ti nisam bila bliže. S juga Indije, iz Madrasa, nisam u stanju da dođem danas u Beograd i da se s tobom pozdravim poslednji put - ja, koja sam punih 15 godina tvoja najbolja drugarica. Ali ti šaljem poruke preko svih ovih planina i mora - ja se s tobom nikada neću rastati”, stajalo je u Mirinom pismu, koje je na kraju potpisano sa “Tvoja Mira”.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja