Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE: Mira Marković će biti kremirana u Moskvi i u subotu sahranjena pored Slobodana pod lipom u Požarevcu!
Foto: Privatna arhiva

SUPRUGA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

KURIR SAZNAJE: Mira Marković će biti kremirana u Moskvi i u subotu sahranjena pored Slobodana pod lipom u Požarevcu!

Politika

Kako Kurir saznaje, Mira Marković biće sahranjena u subotu pored supruga Slobodna Miloševića u Požarevcu. 

 

 

Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Mire Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu u 15 časova, potvrdio je njen sin Marko Milošević za BK televiziju.

 

Dragomir Karić, poslanik Pokreta snaga Srbije i poslednja osoba iz Srbije koja je videla Miru Marković pre nedelju dana, potvrdio je ranije danas za Kurir da će supruga bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, sigurno biti sahranjena u Srbiji.

 

foto: Kurir

Karić tvrdi da će Markovićeva, koja je juče preminula u 77. godini u moskovskoj bolnici, gde je lečena mesec dana, prethodno biti kremirana u ruskoj prestonici.


- Mira Marković će biti sahranjena u Srbiji, 100 odsto. Najverovatnije u Požarevcu. Ali će prethodno biti kremirana u Moskvi. To je bila njena želja. Nije Marko išao u konzulat, ali je naše diplomatsko predstavništvo obavešteno, razgovarali su telefonom. U kontaktu sam sa Markom, jutros je išao u bolnicu na prepoznavanje, identifikaciju. Mirina smrt je za njega šok. Nije ništa nagoveštavalo da će da umre. Pre 10-ak dana sam je video. Imala je dve operacije i oporavak je dobro tekao, ali je onda dobila upalu pluća i sve se zakomplikovalo, pala je u komu. Uprkos svemu, Marko se dobro drži, jak je, pravi sin. Preuzeo je sve na sebe, a ovde ćemo mi i iz SPS biti tu za svu neophodnu organizaciju - navodi Karić.


 

 

Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...