Najnovije vesti

MARIJA OBRADOVIĆ I DARKO GLIŠIĆ POSLALI HIT PORUKU Spremili su brdo sendviča za 19. april, ali su i dalje zabrinuti: Misliš li da ih imamo dovoljno?  Možda za prvih nekoliko stotina autobusa! VIDEO
Foto: Printscreen

SENDVIČARI

MARIJA OBRADOVIĆ I DARKO GLIŠIĆ POSLALI HIT PORUKU Spremili su brdo sendviča za 19. april, ali su i dalje zabrinuti: Misliš li da ih imamo dovoljno? Možda za prvih nekoliko stotina autobusa! VIDEO

Politika

"Misliš li da ih imamo dovoljno?", pita Glišić. "Možda za prvih nekoliko stotina autobusa", odgovara Obradovićeva.

Potpredsednica SNS Marija Obradović i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić su na kreativan način pozvali pristalice da 19. aprila u 18 sati u Beogradu pruže podršku boljoj budućnosti Srbije.

 

Oni su snimili video snimak u kom prave sendviče, a sve kao šalu na sopstveni račun jer ih opozicija naziva "sendvičarima".

 


"Misliš li da ih imamo dovoljno?", pita Glišić. "Možda za prvih nekoliko stotina autobusa", odgovara Obradovićeva.
- Mogu nas nazivati lopovima diktatorima, lažovima, botovima, sendvičarima, ali nas to ne zanima, jer mi znamo istinu. Danas su naša ekonomija, zdravstvena zaštita, obrazovanje, infrastruktura bolji i jači nego ikada pre. Pozivamo vas da nam se u petak 19. aprila pridružite u podršci boljoj budućnosti Srbije, kako bismo zajedno pokazali snagu onima koji hoće da nas vrate deset godina unazad u nestabilnost - poručio je Glišić.

foto: Printscreen

 

Kurir.rs 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...