MARIJA OBRADOVIĆ I DARKO GLIŠIĆ POSLALI HIT PORUKU Spremili su brdo sendviča za 19. april, ali su i dalje zabrinuti: Misliš li da ih imamo dovoljno?  Možda za prvih nekoliko stotina autobusa! VIDEO
Foto: Printscreen

SENDVIČARI

MARIJA OBRADOVIĆ I DARKO GLIŠIĆ POSLALI HIT PORUKU Spremili su brdo sendviča za 19. april, ali su i dalje zabrinuti: Misliš li da ih imamo dovoljno? Možda za prvih nekoliko stotina autobusa! VIDEO

Politika -

"Misliš li da ih imamo dovoljno?", pita Glišić. "Možda za prvih nekoliko stotina autobusa", odgovara Obradovićeva.

Potpredsednica SNS Marija Obradović i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić su na kreativan način pozvali pristalice da 19. aprila u 18 sati u Beogradu pruže podršku boljoj budućnosti Srbije.

Oni su snimili video snimak u kom prave sendviče, a sve kao šalu na sopstveni račun jer ih opozicija naziva "sendvičarima".

"Misliš li da ih imamo dovoljno?", pita Glišić. "Možda za prvih nekoliko stotina autobusa", odgovara Obradovićeva. - Mogu nas nazivati lopovima diktatorima, lažovima, botovima, sendvičarima, ali nas to ne zanima, jer mi znamo istinu. Danas su naša ekonomija, zdravstvena zaštita, obrazovanje, infrastruktura bolji i jači nego ikada pre. Pozivamo vas da nam se u petak 19. aprila pridružite u podršci boljoj budućnosti Srbije, kako bismo zajedno pokazali snagu onima koji hoće da nas vrate deset godina unazad u nestabilnost - poručio je Glišić.

foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track