ŠEŠELJ OTKRIO SVE DETALJE OKO SAHRANE MIRE MARKOVIĆ: Marko Milošević me je lično ovlastio da dogovorim verski obred! STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE
Foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

u subotu 20. aprila

ŠEŠELJ OTKRIO SVE DETALJE OKO SAHRANE MIRE MARKOVIĆ: Marko Milošević me je lično ovlastio da dogovorim verski obred! STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE

Politika -

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je u sredu na Tviteru da će Mirjana Marković biti sahranjena u dvorištu porodične kuće u Požarevcu 20. aprila u 15 sati uz saglasnost Marije i Marka Miloševića.

"Uz saglasnost svoje sestre Marije, gospodin Marko Milošević rekao mi je danas da će se, po odluci porodice, sahrana njihove majke gospođe Mire Marković obaviti u dvorištu porodične kuće u Požarevcu u subotu, 20. aprila u 15 časova, po pravoslavnom verskom obredu", napisao je juče Šešelj i zatim dodao:

On je ubrzo napisao još jedan tvit:

"Gospodin Marko Milošević ovlastio me je da lično dogovorim verski obred s nadležnim sveštenicima Srpske pravoslavne crkve. Ovo je zvanična informacija i porodica apeluje da se u javnosti prekinu dalja nagađanja o mestu i modalitetima sahrane", poručio je Šešelj.

Marko Milošević je ranije rekao za BK televizuju da su on i sestra Marija izuzetno teško podneli gubitak majke, ali da nisu u mogućnosti da se oproste od nje u Srbiji.

Marko će u Rusiji ispuniti poslednju želju Mire Marković da bude kremirana a potom da urna s posmrtnim ostacima bude položena u dvorište porodične kuće u Požarevcu, gde počiva njen suprug Slobodan Milošević.

Mira Marković je preminula u nedelju u 77. godini u Moskvi usled komplikacija izazvanih upalom pluća, koju je dobila nakon dve operacije.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track