DAČIĆ OTKRIO DETALJE O SUTRAŠNJEM SKUPU U BEOGRADU: Pevaju Aca Lukas, Riblja Čorba, Oliver Mandić... BIĆE NAS 15 PUTA VIŠE OD OPOZICIJE
Foto: Zorana Jevtić

predsednik sps

DAČIĆ OTKRIO DETALJE O SUTRAŠNJEM SKUPU U BEOGRADU: Pevaju Aca Lukas, Riblja Čorba, Oliver Mandić... BIĆE NAS 15 PUTA VIŠE OD OPOZICIJE

Politika -

Predsednik Socijalističke partije Srbije, ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić izjavio je da će sutrašnji skup u Beogradu, u okviru kampanje Budućnost Srbije, trajati više sati i biti masovniji deset, penaest puta od opozicionog "Svi kao jedan", održanog prošle subote.

"Skup će biti spektakularan, biće jasna poruka ko ima najveću podršku u Srbiji", rekao je Dačić, gostujući na TV Pink.

Dačić je rekao da su on i Dragan Marković, povodom sutrašnjeg skupa, organizovali svoje stranke i pozvali pristalice da dodju u Beograd.

Kako je naveo, u 16.00 sati bi skup trebalo da počne koncertom Ace Lukasa, zatim sledi Riblja čorba, u 18.00 govori predsednik države Aleksandar Vučić , a "pre toga nas nekoliko", da bi se sve, posle, nastavilo koncerom Olivera Mandića.

Komentarišući zahteve Saveza za Srbiju, Dačić je rekao da nema tog izbornog sistema koji opoziciju može da učini pobednikom.

"Svi neka dodju bez straha, naši skupovi su mirni, za razliku od njihovih kada je pitanje gde će upasti", rekao je Dačić.

Kurir.rs/Beta/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja