SRBI IZ GRAČANICE KRENULI ZA BEOGRAD! Očekujemo da miting bude veličanstven!
Foto: RadioKIM

Budućnost Srbije

SRBI IZ GRAČANICE KRENULI ZA BEOGRAD! Očekujemo da miting bude veličanstven!

Politika -

U Gračanici se u ranim jutarnjim časovima ispred marketa “ETC” okupio veliki broj ljudi, koji su organizovano autobusima, kojih je bilo desetak, krenuli put Beograda, kako bi stigli na miting “Budućnost Srbije“ koji organizuje SNS.

Okupljenji građani rekli su da idu za Beograd kako bi podržali predsenika Srbije i njegovu politiku, i da očekuju da će miting proći mirno.

“Od mitinga očekujem da prođe mirno pre svega. Idemo da bi smo podržali predsednika Vučića, jer boljeg predsednika do sada nismo imali”, rekla je Verica Mladenović.

“Mi smo spremni, ovde je veliki broj ljudi, očekujem da miting bude veličanstven. Želimo da podržimo predsednika Vučića, jer se on bori za nas, on je taj u koga imamo poverenje”, rekao je Radoljub Popović iz Gračanice.

Ispred Osnovne škole u Gračanici “Kralj Milutin” oko 45 profesora srednjih i osnovnih škola krenulo je za Beograd.

Kako smo saznali iz nezvaničnih izvora, nastava se u srednjim škola odvija skraćeno, čas traje 30 minuta, dok se nastava u osnovnoj školi odvija redovno i nema skraćenih časova, rekao nam je direktor osnovne škole Vladimir Milkić.

U Domu zdravlja u Gračanici obavljalju se redovno svi pregledi, iz nezvaničnih izvora saznajemo da se određen broj lekara, kao i direktorka Doma zdravlja u Gračanici, uputili za Beograd.

Za sve građane koji su danas krenuli put Beograda obezbeđeni su paketi sa hranom i vodom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track