INCIDENT KOD SKUPŠTINE NAKON PROTESTA OPOZICIJE: Žena ušla kolima u masu greškom, napali je i optužili da provocira! SNS: Nasilje SZS ne prestaje, šutiraju automobile građana Beograda
Foto: Damir Dervišagić

Incident

INCIDENT KOD SKUPŠTINE NAKON PROTESTA OPOZICIJE: Žena ušla kolima u masu greškom, napali je i optužili da provocira! SNS: Nasilje SZS ne prestaje, šutiraju automobile građana Beograda

Politika -

Posle obraćanja kod RTS-a dok su se učesnici razilazili žena je kolima pokušala da prođe raskrsnicu Bulevara kralja Aleksandra i Kneza Miloša tvrdeći da nije znala da je u toku protest i da nije videla da je policija zatvorila ulicu za saobraćaj

BEOGRAD - Posle završetka protesta "Jedan od pet miliona" večeras se dogodio manji incident u blizini skupštine, kada je jedna sugrađanka ušla u masu kolima.

Posle obraćanja kod RTS-a dok su se učesnici razilazili žena je kolima pokušala da prođe raskrsnicu Bulevara kralja Aleksandra i Kneza Miloša tvrdeći da nije znala da je u toku protest i da nije videla da je policija zatvorila ulicu za saobraćaj.

Sa druge strane, učesnici protesta su je optužili za provokaciju.

Posle kraće rasprave kod skupštine žena je produžila kolima svojim putem, a učesnici protesta su se razišli.

Srpska napredna stranka (SNS) najoštrije je osudila napade pristalica Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza na građane Beograda, koji su im, kako navode, krivi, jer su nakon njihovog protesta samo koristili svoja prava i u skladu sa saobraćajnim propisima želeli da se kreću glavnim gradom.

"Da fašizmu, nasilju i huliganstvu Saveza za Srbiju nema granica svedoči i to što im nije bilo dovoljno da vređaju, psuju i pljuju građane, već su šutirali i udarali pesnicama njihove automobile", navodi SNS u saopštenju.

Naprednjaci smatraju da je ovakvo nasilje nedopustivo i da je krajnje vreme da država Srbija stane na put, kako kažu, narastajućem nasilju, fašizmu i maltretiranju građana od strane lidera i pristalica SZS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track