Najnovije vesti

MIRINA NESUĐENA  MINISTARKA KULTURE SE OPROSTILA OD SUPRUGE SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Zorica Brunclik odala poslednju poštu nekadašnjoj predsednici JUL
Foto: EPA/Saša Stanković, Nemanja Nikolić

pevačica je nekada bila član jul

MIRINA NESUĐENA MINISTARKA KULTURE SE OPROSTILA OD SUPRUGE SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Zorica Brunclik odala poslednju poštu nekadašnjoj predsednici JUL

Politika
14:13h

Pevačica Zorica Brunclik, nesuđena ministarka kulture u vreme vlasti Slobodana Miloševića i nekadašnja članica JUL-a, oprostila se od Mire Marković.

Ona je juče zajedno sa suprugom došla da oda poštu nedavno preminuloj predsednici JUL-a.

Ono čega se svi koji pamte devedesete sećaju je priča o tome kako je upravo Zorica Brunclik bila viđena za mesto ministra kulture. U jednom svom intervjuu Zorica je rekla kako joj to niko nije nudio jer ona  to ne bi prihvatila.

"Bavila sam se poliikom ali u domenu u kome je mene to zanimalo. Briga o deci i porodici i kultura. Meni niko nije nudio da budem ministar kulture. Ja to tada ne bi ni prihvatila. Sada kada bi mi ponudili bila bih ministar kulture. Ko je sve bio ministar kulture što ne bih i ja bila. Bila bih odličan ministar kulture", izjavila je jednom prilikom Zorica Brunclik.

Tada je otkrila i da joj je nuđeno da bude ambasador, ali je to odbila. 

"Moja deca i moj muž nisu pristali... Kemiš nije hteo da bude Živka ministarka", rekla je Zorica Brunclik.

Kurir.rs/Foto: EPA, Saša Stanković, Nemanja Nikolić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...