Najnovije vesti

VUČIĆ O DANAŠNJEM UPADU NA GRADILIŠTE NA TRGU REPUBLIKE: Ne razumem šta je smisao čupanja znakova
Foto: Marina Lopičić

ometanje radnika

VUČIĆ O DANAŠNJEM UPADU NA GRADILIŠTE NA TRGU REPUBLIKE: Ne razumem šta je smisao čupanja znakova

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio, povodom današnjeg ponovnog upada na gradilište u Beogradu predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, da ne može da razume one koji čupaju znakove i zaustavljaju radove, kao i da veruje da i građani Srbije ne razumeju koji je smisao toga.

Na pitanje novinara kako tumači nove napade na članove njegove porodice u pojedinim medijima, koji su pod kontrolom Dragana Đilasa, i to što stavljaju na naslovne strane u različite kontekste njegovog brata, Vučić je rekao da to samo govori kolika je psihopatska mržnja onih koji bi da dođu na vlast po svaku cenu i koji nemaju argumente.

 

"Video sam da mu je i moja majka pre dva dana bila tema, čak su izmišljali, žena (Vučićeva majka) je bila one noći kada je bombardovan RTS, ali im je nešto smetalo, pa su nešto lagali", kazao je Vučić.

 

Na komentar novinara da je Sergej Trifunović rekao da Vučićeva majka nije bila u tom trenutku u zgadi RTS-a, Vučić je kazao da je Trifunović veliki lažov i da ne priliči da govori u Pekingu o njemu.

 

 

Kako je rekao, sve to govori kolika je mržnja onih koji bi da dođu na vlast a ne mogu da kažu "da su izgradili više fabrika od Vučića" ili više pruga i autoputeva, niti da su u njihovo vreme javne finansije bile bolje.

 

"I kada ne možete da kažete da ste imali ovakav ugled. Ja ću biti sa desne strane prvi do predsednika Sija na svečanoj večeri, a biću jedan od predstavnika tri zemlje, Putin je prvi, a mi smo drugi ili treći, koji ćemo dati završnu reč na samitu u subotu. Plus imamo uvodna obraćanja. Ne razumete koliku čast je Srbija dobila ovde", istakao je predsednik Srbije.

 

Kaže da "veliki junaci" ne mogu da izađu sa njim, Vučićem, na kraj, pa moraju da napadaju članove njegove porodice.

 

"Shvataju da nikad ne mogu da pobede u normalnim uslovima, jer građani glasaju za svoju budućnosti. Pa pokušavaju psihološki da me slome. Tu nema ničega, da je moj brat bio kriv jer je navodno burezima i leđima napadao nečije pendreke. Sud je ustanovio da je moj brat pokazao ličnu kartu", rekao je Vučić i napomenuo da to nije vredelo i da je bilo potrebno da njegovog brata satanizuju, kao i da je ta kampanja trajala godinama.

 

Vučić ističe da niko ne može da mu kaže da je sada bogatiji i dodao da ga to ne interesuje već šta će da ostane iza njega.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...