OPŠTINSKI ODBORI SNS SA KiM: Vučića napadaju narko dileri i politički paraziti
Ilustracija, Foto: Kurir

reagovanje

OPŠTINSKI ODBORI SNS SA KiM: Vučića napadaju narko dileri i politički paraziti

Politika -

-Dok se za Srbiju i srpski narod bori kao lav na svim frontovima, politički paraziti bezobzirno, podmuklo i kukavički napadaju predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu u nameri da oslabe Srbiju - stoji u saopštenju opštinskih odbora SNS-a sa Kosova i Metohije koje je danas popodne prosleđeno medijima.

-Sramno je da se za napade na porodicu predsednika Vučića koriste najprimitivnije uvrede, laži i insinuacije. Ove političke kukavice su toliko hrabre da su čekale da predsednik Vučić ode čak u Kinu kako bi ispisali ove nebuloze za članove porodice predsednika Vučića - stoji u saopštenju.

-I nije sloboda govora vređanje najviših predstavnika srpske države, niti je demokratija ovo što danas rade pojedinci, instruisani ko zna od koga, a u korist onih koji bi da Srbiju vrate u ruke neodgovornih pojedinaca koji su srpski narod doveli do ruba propasti.

Opštinski odbori Srpske napredne stranke sa Kosova i Metohije pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da istraje u borbi za budućnost Srbije, a nadležne organe pozivamo da spreče napade na najviše predstavnike srpske države i članove njihovih porodica - stoji u saopštenju opštinskih odbora SNS-a sa Kosova i Metohije.

(Kurir.rs/Z. Š.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track