KURIR SAZNAJE! BAJATOVIĆU SE ISPUNILA ŽELJA: Dušan i Danijela imaju dva sina, evo koju radost sada čekaju! PRIREDILI IM IZENAĐENJE (VIDEO)

treća sreća

KURIR SAZNAJE! BAJATOVIĆU SE ISPUNILA ŽELJA: Dušan i Danijela imaju dva sina, evo koju radost sada čekaju! PRIREDILI IM IZENAĐENJE (VIDEO)

Politika -

Čelnik "Srbijagasa" i funkcioner Socijalističke partije Srbije, po treći put će postati otac, ekskluzivno saznaje Kurir.

Njegova partnerka Danijela Maletić već je u trećem mesecu trudnoće, ali ovu lepu vest nisu želeli da objave na sva zvona. Naprotiv, sačuvali su je za sebe i bliske prijatelje dok nisu bili potpuno sigurni da je sve u najboljem redu.

foto: Privatna Arhiva

Bajatović je inače u intervjuu za Kurir prošle godine

Bajatovićeva partnerka je uz pomoć najsavremenijeg prenetalnog testa Veracity, koji je pre nekoliko dana uradila u jednoj poznatoj privatnoj laboratoriji u Novom Sadu, saznala da će Dušanu roditi ćerku.

Profesionalci iz klinike koja zastupa Veracity u Srbiji, na kreativan način priredili su Bajatovićima iznenađenje, tako što su napravili kratak crtani film i na taj način im otkrili rezultate testa. Presrećni roditelji oduševljeni su saznanjima o prinovi.

foto: Nebojša Mandić

Danijela i Dušan prvog sina Miloša dobili su pre pet godina, da bi u maju prošle prošle godine na svet stigao i mali Velimir.

Inače, zahvaljujući ovom savremenom testu mnoge javne ličnosti saznale su za pol deteta, a među prvima bile su Goga Sekulić, Aleksandra Prijović, Bojana Barović i drugi, kojima je na sličan način priređeno iznenađenje.

(Kurir.rs/Marija Dejanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track