ALEKSANDAR VUČIĆ: Dolazim na sednicu Skupštine o Kosovu i Metohiji!
Foto: Tanjug Printscreen

predsednik srbije

ALEKSANDAR VUČIĆ: Dolazim na sednicu Skupštine o Kosovu i Metohiji!

Politika -

Ponosan sam na naše divne studente, želim da člestitam njima i njihovim porodicama. Ponosan sam na pripadnike MUP i na naše vatrogasce, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

IZ OBRAĆANJA PREDSEDNIKA VUČIĆA:

13.35 - Uvek smo imali Sulejmana Ugljanina i druge koji imaju svoje puste želje. A Ugljanin bi od svega najviše želeo fotelju u Beogradu. A ja sam mu rekao - Suljo, nema za tebe fotelja u Beogradu. A ti možeš samo da želiš...

13.30 - Što se tiče sednice Skupštine o Kosovu, biću prisutan na toj sednici. Biće prisutna i predsednica vlade, biće i direktor kancelarije za KiM.

Svaki dan smo slušali kako nemam hrabrosti da se u Skupštini pojavim pred poslanicima. Za mene je Parlament veoma važno mesto. Od Kosova danas nemamo važniju temu. Mi ćemo se pojaviti i odgovoriti na svako pitanje.

13.28 - Ogroman procenat ljudi je izašao na izbore na severu Kosova. Bojkot je propao...

Bio sam iznenađen saoptenjem Kvinte, čestitam im na inventivnosti. Ja ništa gluplje nisam pročitao. I pošto nisu mogli da nađu nijednu nepravilnost, onda su morali da kažu da je bilo pritisaka 2017.

Kakvog to smisla ima? Valjda to govori koliko je nekima žao što je sve na Kosovu prošlo uredu.

13.26 - Kupovinom zlata sebi garantujemo sigurnost i veću stabilnost našoj zemlji.

13.22 - Zašto cela priča o kupovini zlata... Veoma su teška i nepredvidiva vremena pred nama. Bilo kakva priča o sukobu sa Iranom razara naftno tržište. Kada sve to imate pred sobom ne znate kako će valute stajati i najveća sigurnost je kada jedan deo rezervi držite u zlatnim polugama. To mnoge zemlje danas rade.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track