STEFANOVIĆ: Đilasa, Jeremića i Obradovića Kosovo ne interesuje
Foto: Marina Lopičić

reagovanje

STEFANOVIĆ: Đilasa, Jeremića i Obradovića Kosovo ne interesuje

Politika -

Član Predšedništva SNS Nebojša Stefanovič kaže da odluka dela opozicije Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Vuka Jeremića i drugih da ne budu danas u Skupštini Srbije jasno pokazuje da im nije stalo do ozbiljnog razgovora o najvažnijim nacionalnih i političkim pitanjima, već da je njihova jedina politika da se vrate u fotelje, pa i po cenu da naškode svakom Srbinu koji živi na KiM.

"Danas su još jednom demonstrirali licemerstvo, bezidejnost, kao i nedostatak odgovornosti za narod u južnoj srpskoj pokrajini", naveo je Stefanović u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Kako je rekao, dok se Obradović sa Jeremićem i Đilasom "valja u prljavom novcu Patrika Hoa", Kosovo i Metohija ih ne dotiču, pa ni toliko da bar prisustvuju sednici Skupštine na kojoj se raspravlja o ovoj važnoj temi.

"Ne treba zaboraviti da je upravo štetočinsko delovanje Jeremića, Đilasa, Borka Stefanovića i ostalih dovelo do smanjivanja suvereniteta na Kosovu i Metohiji, dok su se istovremeno pojačavali njihovi bankarski računi", tvrdi Stefanović u saopštenju.

A o tome šta misle Srbi sa Kosova i Metohije, dodaje, najbolje pokazuju kada izađu na izbore i podrže politiku Aleksandra Vučića, "koji već godinama štiti naše nacionalne interese i poboljšava životni standard svih građana Srbije".

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track