Najnovije vesti

ROSU HRABRE JUNAČINE! GLUVONEMOG SRBINA (66) BRUTALNO PRETUKLI KAD JE KRENUO U PRODAVNICU! Lekari: Cvetić ima teške povrede, šutirali su ga u glavu i leđa!
Foto: Profimedia

UPAD NA SEVER KOSOVA

ROSU HRABRE JUNAČINE! GLUVONEMOG SRBINA (66) BRUTALNO PRETUKLI KAD JE KRENUO U PRODAVNICU! Lekari: Cvetić ima teške povrede, šutirali su ga u glavu i leđa!

Politika

U Kliničko-bolnički centar Kosovska Mitrovica primljena su još dva povređena lica sa područja opštine Zubin potok, od kojih je jedan ruski državljanin.

Prema rečima zamenika direktora KBC-a Kosovska Mitrovica dr Zlatana Eleka, primljen je ruski državljanin Mihail Krasnoščenko (1956), radnik UNMIK administracije koji je na Kosovu 20-tak godina.

On je zadobio teške povrede glave i lica i smešten je na Odeljenju intenzivne nege KCB Kosovska Mitrovica gde će biti pod 24-časovnim praćenjem.

foto: Profimedia

Drugi povređeni u akciji specijalnih jedinica ROSU u Zubinom potoku je Razvigor Cvetić (1953), gluvonema osoba, koji je povređen kada je krenuo u prodavnicu.

On je takođe zadobio teške povrede glave i lica tako što je, kako je naveo dr Elek, šutiran čizmama u predelu nosa i desne orbitalne regije, udaran kundakom, a u predelu leđa šutiran čizmama od strane ROSU specijalaca.

"Obojica su smešteni u jedinici intenzivne nege i trenutno su na praćenju. Ne znamo kako će se njihovo stanje dalje razvijati. Postoje tendencije da čak budu transportovani u neku drugu zdravstvenu ustanovu na teritoriji Republike Srbije", rekao je Elek.

foto: Profimedia

Elek kaže da imaju informacije da se u južnom delu Kosovske Mitrovice nalazi još nekoliko građana povređenih u jutrošnjem napadu jedinica ROSU, ali ne znaju o kakvim povredama se radi i da li će biti doveženi u KBC.

Prethodno su u KBC Kosovska Mitrovica zbrinuti Boban Janićijević (1976) i Radenko Milovanović (1979), koji su prilikom akcije ROSU u Zubinom potoku zadobili povrede donjih esktremiteta i njihovo stanje je stabilno.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...