Najnovije vesti

TOTALNI HIT! SAPUNICA NA CRNOGORSKI NAČIN! Lajavoj savetnici ministar bio očuh!
Foto: Printscreen, Facebook

televisa presenta

TOTALNI HIT! SAPUNICA NA CRNOGORSKI NAČIN! Lajavoj savetnici ministar bio očuh!

Politika

Crnogorski šef diplomatije Srđan Darmanović bio je u emotivnoj vezi s majkom Mirne Nikčević, crnogorskog diplomate koja se proslavila prostaklukom i pretnjama da bi spalila Srbe ispred Hrama Hristovog vaskrsenja, otkriva izvor Kurira

Majka prve savetnice ambasadora Crne Gore u Turskoj Mirne Nikčević - koja je prethodnih dana zapalila javnost svojim skandaloznim govorom mržnje prema Srbima i vernicima Mitropolije crnogorsko-primorske na društvenoj mreži Fejsbuk - Olga Nikčević bila je u emotivnoj vezi s ministrom spoljnih poslova Crne Gore Srđanom Darmanovićem, inače Mirninim šefom i nekadašnjim očuhom, saznaje Kurir.

 

Prve komšije


Kako tvrdi naš izvor, Darmanovići i Nikčevići su bili prve komšije, odrasli su zajedno, a onda se u nekom trenutku rodila ljubav između Mirnine majke i šefa crnogorske diplomatije.


- Srđan Darmanović je bio najbolji drug Mirninog brata, koji je igrao šah. Pošto je sadašnjem ministru spoljnih poslova Crne Gore majka umrla na porođaju, dosta vremena je provodio u porodici Nikčević i zaljubio se u Olgu, majku svog najboljeg druga i Mirne. Tako je postao očuh i svom najboljem drugu i njegovoj sestri Mirni. Kasnije se rodila ljubav, ta žena se razvela i udala za Darmanovića - kaže izvor Kurira.

Srđan Darmanović je tada imao 25, a ona 50 godina.

 

Zabolelo je


Prema rečima našeg izvora, taj brak nije opstao, razveli su se i Darmanović se oženio svojom asistentkinjom, koja je sada dekan Pravnog fakulteta i s kojom ima sina.


- Inače, upravo taj fakultet završila je Mirna. Mirnina majka Olga Nikčević dugo godina radila je u "Železnici Crne Gore", a sada ima registrovanu nevladinu organizaciju za zaštitu potrošača u Crnoj Gori - tvrdi izvor Kurira i napominje da je Mirna Nikčević upravo posredstvom očuha dospela u Ministarstvo inostranih poslova, a samim tim i na funkciju prve savetnice Crne Gore u Turskoj.


Ministarstvo spoljnih poslova pokrenulo je disciplinski postupak protiv Nikčevićeve zbog skandaloznih izjava, a onda se i ona oglasila i saopštila da se "opoziva sa funkcije" i obrazložila da to radi zato što je Dačić napada, a njen ministar, to jest Darmanović, nije reagovao.


- Zbog nesretnog ministarstva. Ali Milo će vam doći glave, stoko neotesana. Nisam više diplomata - napisala je Nikčevićeva.Nesvesna svojih postupaka! Sad joj krivo ministarstvo

 

Nikčevićeva očigledno nije svesna svojih postupaka, pa joj je sada krivo ministarstvo u kom je zaposlena. Ona je tražila od državnih organa da je zaštite od pretnji koje dobija i upitala da li je moguće da Ministarstvo spoljnih poslova konstatuje da je njeno ponašanje izazvalo osudu u Crnoj Gori i okruženju, te da je imalo negativan uticaj na ugled ministarstva, kao i da je štetilo ugledu Crne Gore.


- Koji ugled, ko šteti ugledu CG? Nećemo tako! Gospodo! Umesto da štitite svog diplomatu, vi stajete na stranu "okruženja", kojeg okruženja? Doći će na naplatu jednog dana vaša izdaja našeg predsednika i države naše - napisala je Mirna na Fejsbuku.


 

Prolupala

"Je*e li te muž, kukavice crna"

 

Na društvenim mrežama isplivao je još jedan prilično prostački komentar Mirne Nikčević, koji je počeo da se masovno deli.


- Je*e li te muž, kukavice crna? Znaš li šta je orgazam, nesretnice gnjila - napisala je prva savetnica ambasadora Crne Gore u Turskoj.

 

(Danijela Jovanović)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...