GRADONAČELNIK PREDRAG TERZIĆ: Profesor Đokica Jovanović i večiti docent Jovo Bakić doživeli fijasko u Kraljevu
Foto: Zorana Jevtić

GRADONAČELNIK PREDRAG TERZIĆ: Profesor Đokica Jovanović i večiti docent Jovo Bakić doživeli fijasko u Kraljevu

Politika -

Cela šteta od poplava u Kraljevu iznosi pet miliona evra, što je za građane Kraljeva ogromna suma, ali je to tek jedan odsto onoga sto je njihov šef Đilas oteo od građana Srbije, rekao je Terzić

KRALJEVO - U periodu kada građani Kraljeva pokašavaju da otklone posledice velikih poplava, grupa građana iz Lokalnog fronta večeras je organizovala političku govoranciju ispred Gradske uprave, nadajući se da će makar na taj način uspeti da privuku nekog slučajnog prolaznika - izjavio je gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić.

Jovo Bakić
Jovo Bakićfoto: Kurir

"Kao uvod u večerašnje političko trabunjanje nekog profesora Đokice Jovanovića i večitog docenta Jova Bakića, pripadnici Lokalnog fronta su jutros poklonili Crvenom krstu dva sušača.

Zamislite, potrčci Dragana Đilasa se smeju narodu u lice poklanjajući mu robu vrednosti svega par stotina evra.

Pa cela šteta od poplava u Kraljevu iznosi pet miliona evra, što je za građane Kraljeva ogromna suma, ali je to tek jedan odsto onoga sto je njihov šef Đilas oteo od građana Srbije.

Naravno, dok predsednik Vučić obezbeđuje svu pomoć za Kraljevčane, Đilasu ne pada na pamet da donira ni jedan jedini dinar", izjavio gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track