ŠUTANOVAC OŠTRO ODGOVORIO DIKOVIĆU: Gnjido, cmizdrio si da ti dam stan i da ti zaposlim sina! Ti si najveći poltron koga je Vojska ikada imala!
Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas

POLEMIKA BIVŠIH KOLEGA

ŠUTANOVAC OŠTRO ODGOVORIO DIKOVIĆU: Gnjido, cmizdrio si da ti dam stan i da ti zaposlim sina! Ti si najveći poltron koga je Vojska ikada imala!

Politika -

Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane, poručio je na Tviteru Ljubiši Dikoviću, bivšem načelnika Generalštaba VS, da je poltron i bedna gnjida koja je svojevremeno kukala za stan.

- Kad general plače, mislio sam da je čovek, a ne gnjida lažljiva, bedna - napisao je Šutanovac na Tviteru.

Šutanovac je u razgovoru za Kurir detaljnije objasnio:

- Diković je plakao kod mene u kabinetu i molio za pomoć. Nikada ništa nije tražio za vojsku, već isključivo za sebe, od stana preko zaposlenja ćerke i sina. On je najveći poltron koga je Vojska ikada imala.

Tražio je da mu zaposlim sina u Vojnoobaveštajnoj agenciji, a ja sam mu rekao da je sramota da to traži kad mu sin nije služio vojsku. Dolazio je na Tadićeve konvencije i javno ga podržavao, a za Nikolića je govorio da je ništak. Na poslednjem skupu s Tadićem ispred generalskog kora je bez ikakvog povoda rekao da su Vojska i on lično uz Tadića. Na poslednjem ocenjivanju operativnih sposobnosti hvalio je reformu i predložio ocenu vrlodobar.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track