HARADINAJ NASTAVLJA DA PROVOCIRA, STIGLI KAMIONI U KOSOVSKU MITROVICU: Albanska roba nudi se u Bošnjačkoj mahali, SRBI BOJKOTUJU!
Foto: Tanjug/Kancelarija za KiM

niko ništa ne kupuje

HARADINAJ NASTAVLJA DA PROVOCIRA, STIGLI KAMIONI U KOSOVSKU MITROVICU: Albanska roba nudi se u Bošnjačkoj mahali, SRBI BOJKOTUJU!

Politika -

Dva kamiona sa vidnim oznakama jednog albanskog hipermarketa stigla su u popodnevnim satima u blizinu Administrativne kancelarije u naselju Bošnjačka mahala, u Kosovskoj Mitrovici.

Kamioni su stigli nešto posle 17 sati.

Kamioni natovareni uljem, šećerom, flaširanom robom, pelenama i sredstvima za higijenu stajala su u neposrednoj blizi policijskog punkta, navode "Novosti".

List prenosi i izjavu vozača da nije bilo zainteresovanih za kupovinu ovih namirnica.

Sve prehrambene trgovine, radnje, dućani i kiosci s robom na severu Kosova i Metohije od jutros su zatvoreni u znak protesta zbog trgovinske blokade i takse od 100 odsto koje je Priština uvela na robu iz centralne Srbije.

Kamioni su u Bošnjačku mahalu stigli posle najave kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će vlasti u Prištini u saradnji sa preduzećima da otvore "privremene maloprodajne objekte na severu KiM".

(Kurir.rs/Tanjug, Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track