Najnovije vesti

PREDSEDNIK O UBISTVU IVANOVIĆA: Mislim da znamo ime Oliverovog ubice, Srbija neće prekinuti istragu sve dok ne dođemo do dokaza
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

albanci ne znaju ništa

PREDSEDNIK O UBISTVU IVANOVIĆA: Mislim da znamo ime Oliverovog ubice, Srbija neće prekinuti istragu sve dok ne dođemo do dokaza

Politika

Mislimo da imamo ime nalogodavca i ime izvršioca ubistva Olivera Ivanovića, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio da Srbija neće prekinuti istragu Ivanovićevog ubistva sve dok se ne dođe do materijalnih dokaza.

"Mi vrlo ozbiljno radimo i mi mislimo da imamo i ime ubice i ime izvršioca, a Albanci ga nemaju i pojma nemaju. Oni sprovode svoju politčku istragu sa jedinom željom da okrive okrive Srbe za nešto a ne znaju ni sami šta će", rekao je predsednik Srbije.

Kaže da Milan Radojičić nije cvećka, "ali da Radojičić sa sigurnošću, sa svim što je dobijeno od MUP-a i BIA, ni na koji način nije učestvovao u likvidaciji Olivera Ivanovića".

"To je potvrđeno kroz različite metode ispitivanja, proveravanja i praćenja pomenutog gospodina", dodao je Vučić.

Poručio je da će Srbija pokušati da dođe do materijalnih dokaza i da izađe u javnost sa tim, kao i da se istraga u Srbiji nikada neće prekidati, sve dok se ne dođe do ubica Olivera Ivanovića.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...