VUČIĆ O SKANDALOZNOM SNIMKU JEREMIĆA I ROĆENA SNIMKU: Bahatost prema državi i građanima
Foto: Tanjug/Rade Prelić

KOMENTAR

VUČIĆ O SKANDALOZNOM SNIMKU JEREMIĆA I ROĆENA SNIMKU: Bahatost prema državi i građanima

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da se na snimku razgovora Vuka Jeremića u svojstvu savetnika bivšeg predsednika Borisa Tadića i Milana Roćena, nekadašnjeg savetnika Mila Đukanovića, vidi sva bahatost i arogancija prema državi i narodu koje akteri u tom trenutku vode.

Predsednik je, upitan za komentar o snimku koji je objavljen u Crnoj Gori, rekao da tu postoje dva aspekta - a jedan je da se to tiče zvaničnika druge zemlje, o čemu on neće da govori.

Dodao je samo da je to sada "druga zemlja" upravo zahvaljujći takvom stavu Jeremića i ostalih iz 2005. i 2006. godine.

Vučić je istakao da je ponosan na čicnjenicu da je ovo jedina vlast u čije vreme prisluškivani razgovori bilo kog političara nisu objavljivani, odnosno da u poslednjih skoro sedam godina nema objavljivanih prisluškivanih razgovore bilo kojih političara iz okružzenja.

"Smatram da je užasno kada se takve stvari koriste u političkoj borbi i srećan sam što se takve stvari u Srbiji ne događaju", zaključio je predsednik.

Kako je primetio, na snimku se vide bahatost i arogancija prema državi i prema narodu koji vode, ali ništa više od toga nije želeo da komentariše, a pogotovo ne privatne stvari za koga je to organizovano, jer se to, kaže, ne radi.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track