Najnovije vesti

MILIĆKA JE POSLE OVOG PITANJA VODITELJA POTPUNO ZANEMELA! Muk u studiju! Marić: Jelena?! Šta si tada radila? SVIMA JE BILO NEPRIJATNO (VIDEO)
Foto: screenshot Happy TV

ovo se retko viđa

MILIĆKA JE POSLE OVOG PITANJA VODITELJA POTPUNO ZANEMELA! Muk u studiju! Marić: Jelena?! Šta si tada radila? SVIMA JE BILO NEPRIJATNO (VIDEO)

Politika

Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić u jednom trenutku potpuno je ostala bez teksta gostujući kod Milomira Marića u emisiji Ćirilica.

Naime, Marić joj je postavljao niz pitanja, ali ona je samo nemo gledala u njega.

"Robert Gelbard je napravio klasifikaciju terorističkih organizacija i stavio OVK na listu Stejt departmenta kao narko-dilersku teroristički ogranizaciju. Posle nekoliko meseci postali su borci za slboodu, otprilike koliko je trebalo da se Bukošijevi i Rugovini ljudi likvidiraju, a da se na čelo OVK dovede Tači.

Kada je došao Tači, oni su bili borci za slobodu i Holbruk je skidao cipele i u čarapama se slikao sa njima. Šta ti je rekao Gelbard sa kojim si u jako dobrim odnosima?", pitao je Marić Milićku.

foto: Printscreen

Međutim, umesto odogvora, u studiju je nastao potpuni muk. Tišini je potrajala toliko da je Marić morao da je opomene i ponovo joj postavi pitanje.

"Jelena? Kako je došlo do te transformacije?", upitao je Marić.

Kako je i dalje vladala potpuna tišina u emisiji, Marić je postavio novo pitanje, odnosno upitao je šta je ona radila u to vreme.

Na to je samo odmahnula glavom, a voditelj je ipak nastavio da joj postavlja pitanja, iako ona na njih nije odgovarala.

Pogledajte kako je to izgledalo (ukoliko vas automatski ne prebaci, premotajte na 2:36:52)

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track