Trnavčević i šefovi poslaničkih grupa o sednici parlamenta

Trnavčević i šefovi poslaničkih grupa o sednici parlamenta

Politika -
Konsultacijama u Domu Narodne skupštine, koje su počele nešto posle 11 sati, osim Trnavčevića, prisustvuju Nebojša Stefanović i Jorgovanka Tabaković iz Srpske napredne stranke, Žarko Obradović ispred SPS i Verica Kalanović i Ivica Kojić ispred URS

BEOGRAD - Predsedavajući prve sednice Skupštine Srbije, poslanik Zaharije Trnavčević počeo je danas konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa o nastavku prve sednice parlamenta.

Konsultacijama u Domu Narodne skupštine, koje su počele nešto posle 11 sati, osim Trnavčevića, prisustvuju Nebojša Stefanović i Jorgovanka Tabaković iz Srpske napredne stranke, Žarko Obradović ispred SPS i Verica Kalanović i Ivica Kojić ispred URS-a.

Sastanku prisustvuju i Gordana Čomić ispred Demokratske stranke, šef poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije Slobodan Samardžić, Milan Krkobabić iz PUPS i Petar Petrović iz Jedinstvene Srbije.

Na konsultacije u parlamentu ispred LDP je došao Nenad Milić, Nove Srbije Velimir Ilić, SDPS Meho Omerović, kao i šef poslanika Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor i šef poslaničke grupe SPO-DH S S Aleksandar Jugović.

I generalni sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović prisustvuje konsultacijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja