ĐILASOV SAVEZ ZA SRBIJU PONOVO UDARIO NA ŽENE: Seksističke i niske uvrede upućene članici Predsedništva SNS Biljani Popović Ivković
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

bespotrebno vređanje

ĐILASOV SAVEZ ZA SRBIJU PONOVO UDARIO NA ŽENE: Seksističke i niske uvrede upućene članici Predsedništva SNS Biljani Popović Ivković

Politika -

Pripadnici Đilasovog Saveza za Srbiju nastavljaju da sprovode svoju politiku protkanu mržnjom prema ženama.

Posle pretnji premijerki Ani Brnabić, povređivanja novinarki Pinka, napada na predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković i brojnih drugih uvreda i ataka na račun pripadnica slabijeg pola, sada im se na meti našla i članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković.

Nebojša Aleksić, jedan od bliskih saradnika Dragana Đilasa, uputio je seksističke i "niske" uvrede na Tviteru na račun Biljane Popović Ivković.

Popović Ivković je, nakon toga, upitala Dragana Đilasa i Boška Obradovića da li se stide i da li su uvrede, mržnja i poniženje žena njihova politika?

Ona se zapitala i da li se tako obračunavaju sa neistomišljenicima uz poruku da je neće slomiti.

Popović Ivković je okačila i sliku koju je Nebojša Aleksić okačio početkom ovog meseca, a na kojoj se vidi njegov prijateljski zagrljaj sa Draganom Đilasom, a na slici se nalazi još jedan pripadnik Saveza za Srbiju - Željko Veselinović, koji je pozivao na silovanje premijerke.

Popović Ivković je okačila i sliku iz poslednje kampanje, imajući u vidu da je Aleksić bio na Đilasovoj odborničkoj listi na beogradskim izborima, što jasno pokazuje njihovu bliskost.

Ni Dragan Đilas, ni bilo ko iz Saveza za Srbiju, nije se ogradio od uvreda njihovog partijskog saborca Nebojše Aleksića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track