Najnovije vesti

NACIONALNA AVANGARDA PROTIV LAŽNE ELITE: Đilas u politiku nije ušao kao bogat, ali bogat izlazi! Građani, ne nasedajte na šarene laže lažne intelektualne elite!
Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

NVO

NACIONALNA AVANGARDA PROTIV LAŽNE ELITE: Đilas u politiku nije ušao kao bogat, ali bogat izlazi! Građani, ne nasedajte na šarene laže lažne intelektualne elite!

Politika

BEOGRAD - Nevladina organizacija "Nacionalna avangarda" održala je danas protestni skup u Beogradu pod nazivom "Protiv lažne elite", sa kojeg je pozvala građane Srbije da ne podležu manipulacijama i ne nasedaju na, kako su istakli, "šarene laže lažne intelektualne elite", kojima su izloženi.

Skup je, kažu, održan sa idejom da, uoči narednih izbora i predizborne kampanje, podsete na delovanje nekih političara iz bivše vlasti, a sada su u opiziciji i nastupaju kao intelektualna elita, poput lidera SzS Dragana Đilasa.

Đilasovo bogatstvo, ističu, raste od ulaska u politiku 2004. godine, a ključno pitanje tiče se, kako je rekao predstavnik Avangarde Miloš Terzić, saradnje s RTS i iznajmljivanjem reklamnog prostora preko marketinških agencija u vlasništvu Dragana Đilasa.

foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Terzić je dodao da u Đilasovim izjavama o njegovom finansijskom poslovanju ima niz protivrečnosti, ako se uzmu u obzir izjave iz 2005. i 2017. godine, koje se tiču saradnje privatnih kompanija u njegovom vlasništvu sa državom.

Podsetio je i na navode KRIK-a, koje, kako je naglasio, ni Đilas nije demantovao, prema kojima je njegovo bogatstvo tokom perioda na vlasti uvećano na 25 miliona evra.

"Dragan Đilas nije u politiku ušao kao bogat čovek, ali kao takav iz nje sigurno izlazi", zaključio je Terzić.

1 / 5 Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...