AMBASADA SAD U PRIŠTINI IZDALA UPOZORENJE NA MOGUĆE NAPADE: Mere bezbednosti na visokom nivou zbog stalnih pretnji ekstremista
Foto: Printscreen Youtube

bezbednosno upozorenje građanima

AMBASADA SAD U PRIŠTINI IZDALA UPOZORENJE NA MOGUĆE NAPADE: Mere bezbednosti na visokom nivou zbog stalnih pretnji ekstremista

Politika -

Ambasada SAD na Kosovu izdala je bezbednosno upozorenje građanima zbog mogućih napada međunarodnih teorističkih organizacija i pojedinaca.

Kako je prenela Radio-televizija Kosova, u upozorenju se navodi da tokom letnje sezone mere bezbednosti ostaju na visokom nivou zbog stalnih pretnji transnacionalnih terorističkih organizacija i pojedinaca inspirisanih ekstremističkom ideologijom.

Ekstremisti nastavljaju da se fokusiraju na turistička mesta, velika javna okupljanja, šoping molove, prevozna sredstva, klubove i druge objekte koje posećuju ljudi sa Zapada, kaže se u upozorenju Ambasade SAD.

Američka ambasada preporučuje svima da budu oprezni na mestima na kojima postoje velike gužve, da vode računa o ličnoj bezbednosti, o ljudima kojima su okruženi u različitim prilikama i poziva sve da prate medije, kako bi bili blagovremeno informisani.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track