SVI INCIDENTI VELIMIRA ILIĆA: Još od 2002. psuje majku redom, preti, ali i ŠUTIRA i vređa bez zadrške... Mnogi su zaboravili na HAOS koji je izazvao! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

podsetimo se

SVI INCIDENTI VELIMIRA ILIĆA: Još od 2002. psuje majku redom, preti, ali i ŠUTIRA i vređa bez zadrške... Mnogi su zaboravili na HAOS koji je izazvao! (VIDEO)

Politika -

Velimir Ilić, lider NS i bivši ministar, danas je upao u kancelariju kod jednog od izvšitelja, besan zbog naloga o izvršenju. On je tom prilikom vikao, vređao i pretio zaposlenima da će da im izvede narod na ulice!

U snimku do koga je ekskluzivno došao Kurir vidi se Ilić kako urla na zaposlene u kancelariji jednog od javnih izvšitelja, jer mu je, kako kaže, stigao dopis o izvršenju, za dug koji, tvrdi, ne postoji. Na snimku se čuje kako im preti, ali i kako za izvesnu žensku osobu kaže da je "ku*va raspadnuta".....

Podsetimo, ovo nije prvi put da bivši ministar i lider NS ima ovakve izlive besa i nevaspitanja.

Svi Ilićevi ispadi:

2019. Upao kod izvršitelja, pa urlao: 100.000 ljudi će doći da vam je*e majku! A ovoj dro*i da kažete da ću je naći!

2008. Vređao dopisnika "Večernjih novosti" pričom da mu je silovao ovce

2006. Vređao zaposlene na TV Leskovac, jer su, pošto je kasnio na intervju, hteli da skrate zakazani razgovor.

2005. Vređao novinarku B92 Anu Veljković kada ga je pitala o Marku Miloševiću, poručio joj je da će otvoriti sanatorijum za B92, kao i da su svi sa te televizije bolesni, da su za psihijatriju

2003. Novinara TV "Apolo", Vladimira Ješića, šutnuo u potkolenicu jer mu se nije dopalo postavljeno pitanje

2002. Upao je sa obezbeđejem u prostorije TV Čačak jer mu se nije dopala emisija "Naslovna strana", vređao i pretio novinarkama.

2002. Psovao Nebojšu Čovića, Olju Bećković i Studio B - u izjavi za ovu kuću, za 2,32 minuta izrekao je čak 14 psovki na račun Čovića, novinarke i same televizije.

Ilić je 2002. godine, kada ga je novinar Studija B zvao za izjavu, opleo po ovoj beogradskoj televiziji, ali i po Nebojši Čoviću, a zatim teško izvređao Olju Bećković. On je novinarima pretio da će ih "pobacati kroz prozor", a zatim se preusmerio na Čovića i autorku Utiska nedelje.

EVO KAKO JE TO IZGLEDALO

Otprilike u isto vreme, početkom 2003. godine, Velimir Ilić je bio "u formi", pa je usred emisije šutnuo novinara novosadske televizije u potkolenicu...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track