SUPRUZI VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA UKRALI AUTO: Evo šta se nalazilo u automobilu koji je nestao sa parkinga na Banjici!
Foto: Sonja Spasić

slučaj prijavljen policiji

SUPRUZI VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA UKRALI AUTO: Evo šta se nalazilo u automobilu koji je nestao sa parkinga na Banjici!

Politika -

Narodni poslanik Vladimir Đukanović se pre nekoliko dana našao na meti lopova.

Naime, sa parkinga na Banjici, koji se nalazi pored zgrade u kojoj živi, ukraden je automobil njegove supruge Maje.

- Pre dva dana smo supruga i ja hteli sa decom da odemo u Pančevo kod njenih roditelja, a kada smo došli do parkinga, njenog automobila nije bilo. U pitanju je reno, star oko sedam godina. Mi smo slučaj odmah prijavili policiji - kazao je Đukanović i dodao da je šokiran zbog ovog događaja.

- Ne mogu da razumem čoveka koji je to uradio. Unutra su bila tri dečija auto sedišta, dečija kolica, pa čak i harmonikice mojih sinova. Kakav je čovek koji sve to vidi i ukrade auto. Zaista mi nije jasno, jer samog automobila ne može mnogo da se ovajdi. Nek' mu je prosto - kazao je poslanik i dodao da su zbog ove krađe najtužniji bili njegovi sinovi jer su ostali bez svoji harmonika.

foto: Sonja Spasić

- Oni su plakali, jer su im harmonike bile u automobilu. Glupo mi je što moram da kažem, ali sumnjam da je ovo neko uradio zato što me mrzi - navodi Đukanović i pita se šta može sledeće da mu se desi.

Narodni poslanik dodaje i da u kraju u kome živi parking nije dobro obezbeđen, pa čak nije ni kako treba osveteljen.

- Meni su na tom parkingu lomili retrovizor, brisače, šoferšajbnu, a mojim komšijama se dešavalo i da im skidaju točkove. Zbog svega toga molim nadležne ako mogu nekako da nam pomognu i da se parking bolje osvetli i da se uvede video nadzor - apeluje Đukanović.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track