Najnovije vesti

DOBIJAMO IH 100 POSTO! Goran Bregović napokon RAZJASNIO šta je Radovan Karadžić MISLIO kada mu je uputio ove reči, ISTINA IZAŠLA NA VIDELO, a SARAJEVO GORI (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

otkrivena tajna

DOBIJAMO IH 100 POSTO! Goran Bregović napokon RAZJASNIO šta je Radovan Karadžić MISLIO kada mu je uputio ove reči, ISTINA IZAŠLA NA VIDELO, a SARAJEVO GORI (VIDEO)

Politika

Otkako su se duhovi uzburkali oko Bregovićeve izjave u televizijskom intervjuu u emisiji "Ćirilica", u kojem je, između ostalog, progovorio o svom susretu s osuđenim ratnim zločincem Radovanom Karadžićem, reakcije ne prestaju.

Bregović je tada ispričao da se svojevremeno susreo s Karadžićem u jednom beogradskom hotelu i da ga je pitao "Kako ide naša stvar?". Na šta mu je Karadžić odgovorio: "Dobijamo ih 100 posto"!

Mnogi su to protumačili kao izliv nacionalizma odnosno pitanje kako ide "srpska stvar" u krvavom ratu.

foto: EPA/Peter Dejong

Goran Bregović je nedavno objasnio i da su njegovo pitanje, a Karadžićev odgovor bili u vezi s kockom, tačnije s kartanjem koje se odvijalo u hotelu Intercontinental, a ne s ratom. Jer, tada rat nije ni počeo.

Bregović je gostujući u "Ćirilici" o susretu s Karadžićem govorio u širem kontekstu, prisećajući se i jedne anegdote o "susretu s Titom u WC-u" koja se nekada prepričavala, a zanimljivo je i šta je odgovorio na konstataciju Milomira Marića da je na put preko Atlantika poneo i "Bibliju i Kuran".

Pogledajte šta je Goran Bregović zaista pričao u "Ćirilici".

(Kurir.rs/depo.ba)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...