MORBIDNЕ PORUKE UPUĆENE PREDSEDNIKU SRBIJE! SAD MU KUNU I PORODICU: Svi ovi umobolnici bivaju ohrabreni istupima Đilasa, Jeremića i Obradovića
Stalno na meti..., Foto: Printscreen YouTube/RTS

Jezive poruke

MORBIDNЕ PORUKE UPUĆENE PREDSEDNIKU SRBIJE! SAD MU KUNU I PORODICU: Svi ovi umobolnici bivaju ohrabreni istupima Đilasa, Jeremića i Obradovića

Politika -

Svi ovi umobolnici bivaju ohrabreni istupima Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih, i njihovim izostankom osude, kaže potpredsednik naprednjaka Milenko Jovanov

Monstruozne pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću stižu svakoga dana, a politički neistomišljenici, koji ga mrze, u stanju su da rade najmorbidnije stvari - da kunu njegovu decu!

Tako je juče na Tviteru objavljena još jedna bolesna kletva - osoba pod nalogom Goran Paunović napisala je: „Dabogda svi Vučići juniori dobili leukemiju i rak“.

Mentalno poremećeni

Sagovornici Kurira ocenjuju da je ovo nastavak prljave kampanje protiv predsednika iza koje stoji politika puna mržnje koju vode opozicioni političari iz Saveza za Srbiju, sa Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem na čelu.

foto: Dado Đilas

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže za Kurir da su društvene mreže pogodno tlo za siledžije koji svoje frustracije izražavaju ovakvim pretnjama. - Kao što je agar hranljiva podloga za bakterije, tako je Tviter hranljiva podloga za sociopate, siledžije i mentalno poremećene, ali pre svega za kukavice koje sve ono što ne smeju u životu da kažu, svu svoju frustraciju smeste u govor mržnje, što predstavlja ovaj tvit. Ne znam da li opozicione stranke stoje iza autora, ali je autor tog tvita svakako jedan od onih koji utiču na agresivno ponašanje pojedinih opozicionih stranaka i na klimu u društvu u kome su ovako odvratne poruke postale uobičajena stvar - zaključuje Krstić.

Umobolnici

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže za Kurir da više niko ne može da kaže da se oni dešavaju slučajno.

foto: Marina Lopičić

- Svi ovi umobolnici bivaju ohrabreni istupima Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih, i njihovom izostankom osude kada su se slične pretnje upućivale članovima predsednikove porodice - kaže Jovanov.

Podsetimo, Vučiću i njegovoj porodici su više puta pretili smrću, silovanjem njegove dece, a „kreativni mrzitelji“ su čak išli korak dalje, pa su pravili i umrlice za predsednika.

Miloš Vučević GOVOR ZLA

foto: Stefan Jokić

Onaj ko je u stanju da kune decu jeste bolesnik, kaže potpredsednik SNS Miloš Vučević: - Šta reći za takvog kretena, a da ostanete pristojni u javnoj komunikaciji. Bolesnik! Zanima me da li će zaštitnici ljudskih prava, ljudi iz javnog, političkog života, i mediji osuditi ovakvu mržnju i govor zla.

Kurir.rs/S, Slamnig Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track