VUČIĆ ODGOVORIO KVAZIELITI NA NAPADE NA JEZDIĆA, MATIĆA, JOKSIMOVIĆA I BREGOVIĆA: Normalnu, pristojnu i marljivu Srbiju nećete pobediti nikad
Foto: Nemanja Nikolić, EPA

reagovanje

VUČIĆ ODGOVORIO KVAZIELITI NA NAPADE NA JEZDIĆA, MATIĆA, JOKSIMOVIĆA I BREGOVIĆA: Normalnu, pristojnu i marljivu Srbiju nećete pobediti nikad

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je danas povodom napada kvazielite na glumca Nenada Jezdića jer je učestvovao u otvaranju auto-puta "Miloš Veliki", muzičara Gorana Bregovića jer je javno podržao Vučića, ali i ostalim uglednim ličnostima koje je opozicija dočekala "na nož" jer ga podržavaju.

foto: Printscreen/Youtube

"Želim da se izvinim ljudima koji ni za šta nisu krivi ali su trpeli pravi linč od onih koji su polupismeni a misle da su mnogo važni. Mislim na Nenada Jezdića, Željka Joksimovića, Nemanju Matića i Gorana Bregovića koji se drznu da kaže par lepih reči. To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi koji imaju svoju glavu i ne zavise ni od kakvih tajkuna, tvitova, već imaju svoje karijere i koji su ostvareni", rekao je Vučić koji boravi u Njujorku.

"Još jednom se izvinjavam i Jezdiću koji se zaista samo odazvao pozivu svoje države i Joksimoviću i Bregoviću i svima njima, normalnu i pristojnu i marljivu Srbiju neće pobediti", dodao je on.

Podsetimo, glumac Nenad Jezdić je u opozicionim krugovima za tili čas od izvrsnog glumca postao „bruka“, „prodana duša“, „go*no“, i to samo zbog male uloge kneza Miloša Obrenovića u umetničkom delu ceremonije otvaranja novog auto-puta. „Odjezdio i Nenad Jezdić“, jedna je od stotine pogrdnih poruka na Tviteru kojom se u „izdajnički“ glumački tabor ispratio i ovaj sjajni glumac.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track